Szerintetek ciki 19 évesen a gép elött ülni?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, gép elött ülök, most akarok újjat venni, barátnőm nemvolt még. Szerintetek ciki, ha napi 8 órát gép elött ülök? Mit csináljak, hogy leszokjak róla?2014. aug. 11. 20:56
1/8 anonim válasza:
kapcsold ki. segíts a szüleidnek, menj el sétálni, edzenii, akármi csak a gép ne
2/8 anonim válasza:
Mond apádnak vigye el a kábeletek magával.
Szerintem gáz de a eszt szereted csinálni csináld de azért mozog tarts óránként szünetet meny ki a levegőre
3/8 anonim válasza:
Miért más mondja meg mi a ciki? Jól érzed magad? Ha igen akkor minden okés,ha nem akkor változtatsz.. :)
4/8 anonim válasza:
Nem a ciki a jó szó rá, hanem elszalad melletted az élet. A te korodban inkább bulizni, csajozni, sportolni kellene, kint lenni a szabadban. Annyi mindent lehet csinálni, van aki kirándulni szeret, vagy olvasni, más folyton a diszkóban van, szerintem egyik időtöltés sem jobb, mint a másik, azt csináld amihez kedved van. De a gép előtt ülni és játszani, csak a napok telnek vele és te sem leszel többet 19 éves, keress barátokat, barátnőket, beszélgess, szórakozz velük, ez sokkal nagyobb élmény, mint valami hüye számítógépes játék.
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem, amíg tudsz mértéket tartani, és hallgatsz a szép szóra, és nem kiimádkozni kell a gép elől, hanem szólnak és mész. Nekem sincs jobb dolgon gyakran, napi sok órát ott tudok ülni, de! Kibírnék napokat nélküle, ha mindig lenne mit csinálnom helyette.
6/8 anonim válasza:
Én is 19 éves vagyok és egész nap gépezek (persze csak nyáron). Nem szégyellem.
7/8 anonim válasza:
A mai női elvárásokról inkább nem mondok semmit.
Am a b nő nem feltétlenül a gép függvénye am meg ha neked jó akkor tegyél rá h más mit mond a te életed.
De ha most akarsz ujjat venni akkor nem szoknál le.
De más meg a kocsmában ül 8 órát, szóval a gép talán még jobb is.
8/8 anonim válasza:
Szerintem sokkal cikibb annyit állni, úgyhogy ne aggódj.
A barátnőről talán, de a gépről soha ne szokj le, hiszen a számítógép a jövőnk záloga. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!