Miért várjuk el mindenkitöl, hogy tökéletes legyen és miért akarunk valakit magunkhoz láncolni?
Azt vettem észre, hogy az emberek mindenkitol azt várják el, hogy tokéletes legyen. Ne igyon, ne cigizzen, ne füvezzen, ne csajozzon, ne pasizzon, ne bulizzon, ne éljen tetszés szerinti szabad életet. Miért? Miért nem tudjuk végre elfogadni, hogy mindenki olyan, amilyen?
Engem sem fogadnak el! A családom a mai napig nem akarja elfogadni azt, hogy vegetariánus vagyok, meg mindenki csodálkozik rajta.. De engem nem zavar ha valaki húst zabál elottem.. Az az o dolga, attól még szóba állok vele.
Azt is észrevettem, hogy egy párkapcsolatban az emberek meg akarják fosztani egymást minden jótól és rá akarják kényszeríteni saját magukra! Az állandó féltékenykedés, már ne is legyenek barátai, nem mehet el diszkóba veluk vagy bárhova.. Csakis a párjával érezheti magát valaki jól? Az a tokéletes ember akit formálni lehet?
Miért nem lehet egymást úgy elfogadni ahogy vagyunk, hiszen senki sem tokéletes, olyan nem létezik! Mindenkinek van valami hibája, az a legkisebb dolog, hogy elnézzuk neki. Szerintem normális, hogy mindenki a boldogságot és a szabadságot keresi az életben, ami egyutt jár a társas élettel, az orultségekkel, a bulizással.. Miért kell ezeket az embereket elitélni?
Az emberek magukra akarják eroltetni a szerepeket.. "én csak egy embert szeretek és ki nem dugom az orrom otthonról" és társai.. Pedig mennyien akarnának egy jó bulit, amikor azt csinálhatnak amit akarnak, de félnek.. attól félnek, hogy a tobbiek mit fognak gondolni, hogy ez mekkora hiba, stb. Nem hiba! Inkább az a hiba, hogy még saját magunknak is hazudunk!
Mi lehet a kérdező horoszkópja?
1.tipp: nyilas
Az emberek rettegnek a kirekesztetségtől.Amikor egy társaság kizár a köreiből mert nem a legújabb trend szerint öltözöl.Akik letojják a divatot azok az árral szemben úsznak.Félünk a magánytól és már szinte erőszakosan ragaszkodunk kedvesünkhöz ezért van a sok szabály stb stb.
Marilyn Manson egyik mondata jut az eszembe: Ember ha majmok közt élsz nehéz tisztának maradni!
A tökéletes relatív, mindenkinek a saját ízlése szerint lehet tökéletes valami. Magunk képére akarjuk formálni a másikat:)
A magához láncolás két dolgot jelenthet szerintem, főleg biztonságot magunknak, vagy szerelmes ragaszkodást és hát biztonságot.
Ha nem csapnánk be saját magunkat és úgy élnénk, ahogy nekunk jó akkor nem lenne kirekesztés meg magány! Csak ahhoz egy kicsit oszintébbnek, nyíltabbnak és elnézobbnek kellene lennunk.. Mint másokkal, mint magunkkal szemben.
Amúgy a horoszkópom bika.
Hát azért az más hogy nem eszel húst, mint a pia, buli, szex látástól vakulásig.... És szerintem te sem fogadsz el másokat, mert a 'zabálni' nem éppen kedves szó. Nem azok csinálnak rosszat akik mindenből esznek megfelelő mennyiséget, mert az ember még mindig mindenevő. Persze te se, de nem azokat kell lenézni akik a felépítésüknek megfelelően táplálkoznak.
A féltékeny embereknek az a bajuk, hogy nem alakítják magukat megfeleően. Hogy olyanok legyünk amiről álmodunk, sokat kell dolgozni. A féltékenységet is le kell győzni. És megmondom őszintén, ez barátokkal elmenni meg minden is csak egy ilyen kamasz dolog. A felnőtt, érett emberek már nem bulizni akarnak állandóan meg a haverokkal lógni, azok már tudnak értékelni egy kapcsolatot, és nem láncnak érzik az együttlétet.
A másikkal meg csak annyi a helyzet, hogy nem mindenkinek az őrültségek meg a bulizás jár együtt ez élettel. És nem akarlak megbántani de ezeket az embereket személy szerint érettebbnek gondolom mint akiknek a bulizás az élet. Te is elítéled azt aki nem bulizik, akkor aki bulizik azt miért ne itéljék el? Azzal együtt, hogy őrültségeket csinálni, piálni, bulizni, sokkal semmitmondóbb és egészégtelenebb mint olyanokat csinálni amit azok tesznek akik szerinted otthon ülnek.
Én mindigis azt csináltam amit akartam. De sosem izgattak a hülye dolgok meg a nagy bulik (elég volt belőlük évente két-három, olyan helyen ahol nincs pia), meg a piálások... És tudod az a baj hogy pont az ilyen embereket itélik el, nem azokat akik buliznak mert az a menő. Én olvasni szeretek, kirándulni, zenét hallgatni, kutyázni stb... És nem unalmas az életem, és nem hiányzik az sem hogy nem csináltam még magamból hülyét... Szabadon élek és nem félek attól hogy ki mint gondol, mert ha félnék akkor már ezerrel szívnám a cigit, minden hétvégén berúgtam volna és már sokadik pasim fogyasztanám. Ezek csak a kis tiniknek gondok.
És nem csak az a tökéletes ember akit formálni lehet. Csakhogy akit nem lehetformálni, és aki kicsit sem tud alkalmazkodni, hanem mindig azt csinál amit ő akar, az elég hamar el fog törni egy nagyobb viharba. Úgy mint a hatalmas és merev fa, ellentétben a kicsi nádszállal aki hajlékony.
Először neked kéne elfogadni másokat. Akik húst zabálnak, akiknek nem az az élet ami neked, meg akik csak egy emberbe szerelmesek.
Az emberek el vannak vakulva! Egy életen át várják a szerelmet, várják Csipkerózsikát meg a herceget fehér lovon.. De ez csak mese!! Az embereket mindig is etették ilyen mesékkel, itt csak az a hibás aki el is hiszi és egész életen át próbál jókislány vagy jófiú lenni, a mesék reményében.. De ez sajnos nem így van!! Megmondom oszintén, nekem sosem volt párkapcsolatom, mert tudom, hogy úgysem tudnék fulig szerelmes elvakult lenni, úgy is megcsalnám az illetot. Na igen, és itt van, hogy az emberek 99%-a elitéli a megcsalást, sot sokan már azt is, ha valaki mással kerul kozelebbi kapcsolatba.
Nem itélem el azokat, akik nem járnak bulizni, de a buli alatt nem kizárólag a diszkót értem.. Lehet buli az is, ha egy csomó haverodat elhívod magadhoz..
Nem itélem el azt sem, aki húst eszik. Azt, hogy "zabál" csak úgy írtam. Mindenki azt eszik és azt csinál amit akar..
Lovepeace, be free =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!