Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ki szégyenlős a férje/barátja...

Ki szégyenlős a férje/barátja előtt? Én nagyon szégyenlős vagyok. Nem tökéletes a testem.

Figyelt kérdés
És csak sötétben merek levetkőzni+ ha reggel van gyorsan elszaladok a fürdőbe átöltözni. 160cm vagyok és 67kg. Köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 3. 12:14
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül ezzel.

Tartsd magad formába, és növeld az önbizalmad.

2011. nov. 3. 12:15
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Szex közben úgyis lát/tapint, így teljesen felesleges takargatni magam.

Ha hibákat akarnánk keresni egymáson, találnánk mindketten, sőt, tudatában vagyunk a másik testi tökéletlenségeivel, de ezekkel együtt szerettük meg egymást.

Ha tökéletes férfitestet akarok nézegetni, akkor felmegyek a netre és megnézek fotókat sportolókról. Viszont ők olyanok nekem, mint az egyszeri embernek a zsiráf: "Szép, szép, de otthonra nem kőne" :)

2011. nov. 3. 12:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj én is az vagyok... Persze ez nem jó, de nem tudok vele mit kezdeni..
2011. nov. 3. 12:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokáig voltam az, pedig mikor összejöttünk 50 kg voltam. Most már nem vagyok az.
2011. nov. 3. 12:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem szabad ilyen szégyenlősnek lenned a saját párod előtt!

Ő nagyon jól tudja, hogy néz ki a tested, és így szeret Téged! Vagy esetleg tett/mondott valamit, ami miatt az ellenkezőjét érzed????

Továbbá: ő talán egy adonisz? Nem valószínű, és Te mégis szereted őt úgy, ahogy van. Jó esetben ez fordítva is így van.

A paramétereid alapján amúgy se lehetsz annyira durva eset, én 164 centi vagyok és 65 kiló, és noha akad rajtam felesleg, még jó alakúnak tartanak, a párom meg imádja a testem. :) Eszembe se jutna szégyenkezni előtte, hiszen ő csak hozzájárult ahhoz, hogy még azt is megszeressem magamon, amit korábban utáltam (pl. has)

Olvass öntudatnövelő,önbizalomnövelő könyveket, pl.Naomi Wolf: A szépség kultusza, ami majd meggyőz arról, hogy akkor is értékes nő vagy, ha nem úgy nézel ki, mint a magazinok photoshoppolt modelljei! persze amenniyre tudsz, próbálj egészségesen élni, de elsősorban a közérzeted, és nem az alakod miatt.

2011. nov. 3. 12:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Kezd el tornázni és meg fog nőni az önbizalmad. Nem a súlyoddal van a gond, hanem az önértékeléseddel, ami hosszútávon ki fog hatni a kapcsolatodra.
2011. nov. 3. 12:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A férjem egyszer piszkált, hogy narancsbőrös a sejhajom. Tényleg az, bár fogalmam sincs mitől, túlsúlyom nincs (48 kg vagyok), gondolom ilyen a bőröm, ennyi.

Végiggondoltam magamban (!!), hogy hát öcsém, évek óta láttál mindenfél pózban, szögben, fényben, a házassággal ezt is elfogadtad (előtte is ilyen volt).

Este bosszúképpen felvettem a kifejezetten itthoni célra tartott ruhaszerű anyagdarabokat, táncoltam neki (kifejezetten bénán táncolok!!) és mindig úgy fordultam, hogy a fenekem kerüljön az arca elé.

Nettó három percig leesett állal nézett, mint aki sokkot kapott, majd a fenekem kapott vagy ezer puszit, a férjem pedig üveges szemekkel, nyitva felejtett szájjal bámult, a véleménye pedig szilárdan látszott az ölében.

Tett tettet követett, utána még fél órán át hallgattam, hogy milyen gyönyörű vagyok és nem tud betelni velem.

Kicsit gonoszkodva rákérdeztem, hogy no és a narancsbőr? "Mivan? Miről beszélsz?"

A tálalás miatt teljesen kiment a fejéből, hogy nekem pártszimpatizáns fenekem van :))

2011. nov. 3. 12:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen járok konditerembe is hála 1 narancs bőröm sincs, csak akkor is zavar a felesleg, De teszek érte.. A másik nem sajnáltatni akartam magamat..
2011. nov. 3. 12:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Én pigment hiányos vagyok. Fehér foltok vannak a testemen, most még nem feltűnően de később az lesz. Még nincs olyan helyen ahol látható lenne felöltözve, de a párom azt mondta, hogy ő úgy szeret ahogy vagyok és nem kell szégyellnem ezt. Ha együtt van veled biztos, hogy úgy szeret ahogy vagy.

17/L

2011. nov. 3. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!