Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak nekem van elegem abból,...

Csak nekem van elegem abból, hogy elvárják mindenkitől, hogy tökéletes legyen?

Figyelt kérdés
Elegem van a médiából. Mindenhonnan az ömlik, hogy legyen nagy melled, formás popsid, ne legyél több 50 kilónál. Igen mindenki erre vágyik, de szerintem már betegesen. 53 kg vagyok, kicsit vastagabb combokkal, mint kéne és ducinak mondanak. Nem értem a mai világot. 160 cm vagyok. Komolyan nem gondoltam, hogy ebbe a kategóriába tartozom.
2011. máj. 3. 09:27
 1/9 anonim ***** válasza:

És képzeld el mit érzek én, aki betegség miatt hízott meg 120 kg-ra...

Én már nem is számítok embernek..

Most 105 kg vagyok, de ez is rengeteg..

2011. máj. 3. 09:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Ez van, ha az ember túl sokat foglalkozik olyanokkal, ami nélkül hasznosabban is el tudná tölteni a szabadidejét. 4 éve nem nézek tévét (kolis vagyok), filmeket is csak max neten, és nem érzem úgy, mintha a média bármilyen elvárásokat támasztana felém. Ha támaszt is, teszek rá. Akinek nem tetszik a 175/67 arányom, annak nem kötelező néznie. Van nekem elég más dolgom, hogy ne foglalkozzak ilyenekkel, hogy ki mit vár el tőlem, szerintem elég, ha a barátomnak tetszem, de tapasztalatból mondom, hogy ebben a korban a fiúk inkább buknak az én homokóra alakomra, mint a csontvázakra.

egyébként az is szánalom, amit a mai tizenpárévesek művelnek, 170 cm-vel 50 kg-ból még fogyni szeretnének mert kövérnek tartják magukat. az ilyen embertől úgy istenigazából megkérdezném, hogy mentális problémája van? mert én már 3 éves koromban is meg tudtam különböztetni egy kövér embert egy átlagostól, vagy egy vékonytól... a másik, hogy nincs jobb dolguk? ahelyett, hogy tanulnának, segítenének a szüleiknek, a barátaikkal lógnának, sportolnának, buliznának, orrvérzésig kalóriát számolnak és koplalnak, mert ma már menő "anásnak" lenni. nem azokat szidom, akik tényleg kövérek és egészségük/közérzetük érdekében odafigyelnek a kajálásra, és mozognak, de ezt a koplalós, hánytatós, megettem ma 3 gramm csokit, tehénné változom holnapra ? tinikorosztályt nem értem...

2011. máj. 3. 09:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Mert ez a mai ideál....senki nem várja el a másiktól hogy 50kg legyen, de manapság nagyon ritka az olyan ember aki ne annyi akarna lenni (tisztelet a kivételnek)....ezért mindenki magától értetődőnek veszi hogy az 50kg az ideális. És ezt kihasználja a média, meg minden más, elvégre ez is pénzhezjutás számukra..
2011. máj. 3. 09:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem, nem csak neked.

De az 53 az elég közel van az 50-hez...

Én 70 vagyok, és nem szeretnék 50 kg lenni, csak átlagos méretet szeretnék, mert sokaknak ez már extrának számít (40-es, néha 42-es vagyok.)

2011. máj. 3. 09:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek veled kedves kérdező, már bosszantó, hogy egy újságban is minimum 2 oldal fogyókúra, a reklámok, pl. a legújabb Nestlé fitness müzlis mind erről szólnak.Én elhiszem, hogy az elhízás népbetegség, de ez már túlzás amit csinálnak.
2011. máj. 3. 09:52
 6/9 anonim válasza:
Nem csak Neked! Én kb. 2 éve nem nézek tévét,(nincs is!) nem olvasok bulvárt, napközben vagy mr1 vagy mr2 a kocsiban, és köszönöm szépen, jól vagyunk!
2011. máj. 3. 10:12
 7/9 anonim válasza:
Fogadd el magad, és SZARJ A TÖBBIEKRE! Én is ezt csináltam, és amint szépnek éreztem magam, másik is szépnek láttak engem.
2011. máj. 3. 10:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem sincs tökéletes alakom. Homokóra vagyok, így mindenhol van egy kis felesleg. Utálom, de már a 30 felé közelítek.

166 cm körül vagyok és 54 kg körül, de 50 kilósan lenne "jó" alakom.

Én utálom, ha hízom egy kilót és már nagy a csöcsöm, zsíros a karom, hájas a combom. Ez a média miatt van.

De nem is csodálkozom ezen, mivel engem már befolyásolnak az újságban a modellek, ezért az ember akaratlanul is olyannak képzeli el a szép női alakot.

Persze nem vagyok dagi, meg te sem kérdező! Nyugi, csak nem vagyok tökéletesen karcsú és feszes bőrű, izmos és narancsbőr-mentes modellek:D

2011. máj. 3. 12:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolsó, ha 30hoz közelítesz, akkor már igazán felnőhetnél. A tinik szoktak sírni a nem létező feleslegük miatt.

Meg hiába irigyled a modelleket, azok majd' tizenöt-húsz évvel fiatalabbak mint te, szóval akármit csinálsz is, úgyse leszel többé olyan, mint ők.:P

2011. máj. 3. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!