Csak nekem van elegem abból, hogy elvárják mindenkitől, hogy tökéletes legyen?
És képzeld el mit érzek én, aki betegség miatt hízott meg 120 kg-ra...
Én már nem is számítok embernek..
Most 105 kg vagyok, de ez is rengeteg..
Ez van, ha az ember túl sokat foglalkozik olyanokkal, ami nélkül hasznosabban is el tudná tölteni a szabadidejét. 4 éve nem nézek tévét (kolis vagyok), filmeket is csak max neten, és nem érzem úgy, mintha a média bármilyen elvárásokat támasztana felém. Ha támaszt is, teszek rá. Akinek nem tetszik a 175/67 arányom, annak nem kötelező néznie. Van nekem elég más dolgom, hogy ne foglalkozzak ilyenekkel, hogy ki mit vár el tőlem, szerintem elég, ha a barátomnak tetszem, de tapasztalatból mondom, hogy ebben a korban a fiúk inkább buknak az én homokóra alakomra, mint a csontvázakra.
egyébként az is szánalom, amit a mai tizenpárévesek művelnek, 170 cm-vel 50 kg-ból még fogyni szeretnének mert kövérnek tartják magukat. az ilyen embertől úgy istenigazából megkérdezném, hogy mentális problémája van? mert én már 3 éves koromban is meg tudtam különböztetni egy kövér embert egy átlagostól, vagy egy vékonytól... a másik, hogy nincs jobb dolguk? ahelyett, hogy tanulnának, segítenének a szüleiknek, a barátaikkal lógnának, sportolnának, buliznának, orrvérzésig kalóriát számolnak és koplalnak, mert ma már menő "anásnak" lenni. nem azokat szidom, akik tényleg kövérek és egészségük/közérzetük érdekében odafigyelnek a kajálásra, és mozognak, de ezt a koplalós, hánytatós, megettem ma 3 gramm csokit, tehénné változom holnapra ? tinikorosztályt nem értem...
Nem, nem csak neked.
De az 53 az elég közel van az 50-hez...
Én 70 vagyok, és nem szeretnék 50 kg lenni, csak átlagos méretet szeretnék, mert sokaknak ez már extrának számít (40-es, néha 42-es vagyok.)
Nekem sincs tökéletes alakom. Homokóra vagyok, így mindenhol van egy kis felesleg. Utálom, de már a 30 felé közelítek.
166 cm körül vagyok és 54 kg körül, de 50 kilósan lenne "jó" alakom.
Én utálom, ha hízom egy kilót és már nagy a csöcsöm, zsíros a karom, hájas a combom. Ez a média miatt van.
De nem is csodálkozom ezen, mivel engem már befolyásolnak az újságban a modellek, ezért az ember akaratlanul is olyannak képzeli el a szép női alakot.
Persze nem vagyok dagi, meg te sem kérdező! Nyugi, csak nem vagyok tökéletesen karcsú és feszes bőrű, izmos és narancsbőr-mentes modellek:D
Utolsó, ha 30hoz közelítesz, akkor már igazán felnőhetnél. A tinik szoktak sírni a nem létező feleslegük miatt.
Meg hiába irigyled a modelleket, azok majd' tizenöt-húsz évvel fiatalabbak mint te, szóval akármit csinálsz is, úgyse leszel többé olyan, mint ők.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!