Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek is sznob vagyok?

Egy naaagy fan kérdése:

Szerintetek is sznob vagyok?

Figyelt kérdés
A tesóm az egyik veszekedésünk alkalmával azt mondta, hogy ő "legalább nem olyan sznob, mint én". Utánanéztem, de szerintem nem. Az, hogy nem vagyok teljesen elütő a többiektől, és azt csinálom amit ők az sznobság? :/

2014. júl. 1. 22:39
 1/2 anonim ***** válasza:
55%

Nem. A sznobság lényege, hogy többnek akarsz látszani, mint ami vagy, s azokat utánozod, akikhez tartozni szeretnél. Ha pl. úgy elmégy egy hangversenyre, hogy semmit nem tudsz a komolyzenéről, az még nem sznobizmus. Ha azért ülsz be, mert meg akarod mutatni, hogy te is ott vagy a szép ruhádban, már az.

Valószínűleg nem koncertjáró vagy, nézzünk hétköznapibb dolgot.

Hasonló dolgokat teszel mint mások. Miért? Azért, amit az előbb írtam? Hogy másnak mutatod magad, mint vagy. Akkor igen.

De lehet, csak sodródsz, nincs egyéniséged, követed a trendeket stb.

2014. júl. 1. 22:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Ja lehet, hogy csak sodródok. Az se a legjobb... :(
2014. júl. 1. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!