Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Bánatos vagy? Mert én igen.

Bánatos vagy? Mert én igen.

Figyelt kérdés
Elmeséled?
2010. jan. 2. 13:22
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Én meg nem tudom de akar velem járni az a fiú aki teccik nekem és nem vagyok biztos benne h télleg szeret,föleg h még nem is volt barátom,nem csókolóztam még,alacsony vagyok mint Tóth Lüszi 148cm és 14 éves lány vagyok..nem vagyok biztos már semmibe se:(:(:(:(
2010. jan. 29. 22:30
 32/37 anonim ***** válasza:
vagyis eléggé bánatos vok:(:(
2010. jan. 29. 22:30
 33/37 anonim ***** válasza:
Szia. Nagyon-nagyon.... Január végén halt meg a barátnőm, autóbalesetben:( Azóta nem térek magamhoz.... Rengeteget fogytam is, mert nem igazán eszem, meg sírógörcsöket kapok:( A szüleim meg a haverok próbálnak életet önteni belém, de attól tartok, hogy ez nagyon hosszú folyamat lesz... Minden jót kívánok, hogy ne kelljen sokáig szomorkodnod! Üdv: Gyuszi, 18
2010. ápr. 22. 16:24
 34/37 A kérdező kommentje:
Szia! Őszinte részvétem, és nagyon sajnálom... Bele sem tudok gondolni, hogy mennyire fájdalmas lehet ez neked. Igen, ez meglehetősen hosszú folyamat lesz, nehéz elengedni valakit, akihez ragaszkodsz, akit szeretsz, sőt azt is, aki már rég elment.. :( Viszont abból amit írtál, látom, hogy szerencsére jó emberek vannak körülötted, barátok, a családod. Gondolj a sok szépre, a szeretetre, amit megadtál a barátnődnek. Nem volt vesztegetett idő a földi léte, biztos vagyok benne :) Sok jót, és szépet kívánok neked még az életben. Üdv: Ági/17 :)
2010. ápr. 22. 20:05
 35/37 anonim ***** válasza:
Szia Ági:) Köszönöm! Valóban nagyon fájdalmas, de tényleg az a szerencsém, hogy jó emberek veszenk körül és így könnyebb elviselni. Igen, szinte csak az jár a fejemben, amik eddig történtek velünk. A sok szép és jó:) Jó is visszaemlékezni, meg nem is... mert azonnal elkap a sírás:( Köszönöm szépen, Neked is minden jót és szépet!!!!! Gyuszi
2010. ápr. 22. 20:49
 36/37 A kérdező kommentje:
Jó embernek tűnsz, ezért reménykedek a mielőbbi lelki megnyugvásodban. :) Rendbe jön majd minden, meglátod :)
2010. ápr. 22. 22:00
 37/37 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen, ez jól esett!:) Én is remélem, hogy minél hamarabb megnyugszom.... Minden jót! (Gyuszi)
2010. ápr. 23. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!