Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Bánatos vagy? Mert én igen.

Bánatos vagy? Mert én igen.

Figyelt kérdés
Elmeséled?
2010. jan. 2. 13:22
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
Az voltam, egy szakítás miatt, de most már jól vagyok:) Felregisztráltam egy oldalra, ahol a világ minden tájáról beszélgetek emberekkel, és ez fantasztikus érzés! Úgyhogy most mondhatjuk, hogy tök jól vagyok:) És te miért vagy szomorú?:(
2010. jan. 2. 13:27
 2/37 anonim ***** válasza:
100%

Igen az vagyok!Barátommal összevsztünk vagyis csak ó velem!!

És idegesit hogy szinte ugyanolyan rosszakat csináltunk rosszakat!

Ő veszekszik velem e miatt én is tudnék de már nincs hozzá kedvem!

Unom pedig egfogadtuk uj év uj élet de hát semmi változás!

2010. jan. 2. 13:30
 3/37 anonim ***** válasza:

Igen, talán az...:(

Ma éjszaka a barátaimmal álmodtam, akikkel már régen beszéltem, pedig azóta már próbáltam is oket hívni, de nem vették fel a telefont és nem is hívtak vissza.. Nem tudom fogom-e még oket látni, de nagyon reménykedek benne! Borzasztóan hiányoznak, az egyetlen barátaim! Csak remélni tudom, hogy nem haragszanak..:(

A másik az, hogy lelkiismeret furdalásom van, mert nem megyek meglátogatni a nagyaszuleimet, akik nagyon szeretnek engem, lassan 1 éve nem láttam már oket..:( Nem azért nem megyek, mert nem akarok, hanem mert félek.. én is ott laktam régebben, és félek attól a háztól meg a saját apámtól..

Van még egy dolog: a barátaimmal a multkor nagyon jól elbeszélgettem, olyan jó volt veluk valamiért, aztán másnap újra csalódnom kellett bennuk, mert hazudnak nekem..

2010. jan. 2. 13:36
 4/37 A kérdező kommentje:

:( Különben mi az oldal neve? :)

Hú én.. Nehéz elmagyarázni.. Tetszik egy fiú, aki szilveszterkor szakított a barátnőjével.. Állítólag tetszek/tetszettem neki. Beszélgetünk is néha. Most persze be vagyok zsongva, hogy hátha én is eszébe jutok (persze nem azonnal, mert durva is lenne, hogy egyből más lány után néz).. De az a nagy helyzet, hogy annyit csalódtam, hogy a pesszimizmusom beterít.. Meg ennél bonyolultabb a helyzet, unom, hogy mindenből én jövök ki rossznak, és én járok rosszul.. Mindig reménykedek, és hoppon maradok.. Áh :(

Köszi, hogy írtál :)

2010. jan. 2. 13:40
 5/37 A kérdező kommentje:
Ez ment az elsőnek :)
2010. jan. 2. 13:41
 6/37 A kérdező kommentje:
13:30-as.. Szerintem az lehet a dologban, hogy nem illetek össze.. Igen, NEM ismerlek benneteket, és lehet, hogy minden jóra fordul még, de nem tűnik harmónikus párkapcsolatnak a tiétek. Én azért szurkolok a boldogságotokért együtt, vagy külön :)
2010. jan. 2. 13:44
 7/37 anonim ***** válasza:

Hamarosan vizsgám lesz és

alig tudok valamit :S

2010. jan. 2. 13:44
 8/37 A kérdező kommentje:

13:36

Neked most de úgy istenigazából összejött minden :(

A barátaiddal beszéld meg, ne találgass inkább, mert nem tudhatod, hogy mi van. Ha nem bántottad meg őket, akkor nem haragudhatnak :)

Rokonokat muszáj látogatni, gondolj a nagyszüleidre, és küzdd le a félelmed :) Ha nem akarsz, ne válaszolj, de miért félsz az apukádtól? Talán bántalmaz?

Ha a barátaid ilyenek, és ha nem először fordul elő hogy hazudnak, akkor szerintem mérlegelj, milyen barátság az ilyen? Annak mondható?

"Segíts magadon, Isten is megsegít" - szokta mondani anyukám :) Minden jó lesz, meglátod :)

13:44 - Lehet, hogy csak úgy érzed :D Nekem is úgy volt, mikor felvételiztem a suliba, azt hittem nem tudok semmit, és csak összejött, sikerült. Fogom a csipiszt :D

2010. jan. 2. 13:53
 9/37 anonim ***** válasza:
13 30as vok köszi remélem béke lesz mert imádom
2010. jan. 2. 13:57
 10/37 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Jövő héten nekem is van vizsgám,én sem tudok semmit, ráadásul ez ismétlővizsga,ciki lenne másodjára se teljesíteni :'(
2010. jan. 2. 14:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!