Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Bánatos vagy? Mert én igen.

Bánatos vagy? Mert én igen.

Figyelt kérdés
Elmeséled?
2010. jan. 2. 13:22
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Igen azzal a fiúval álmodtam akit már régóta szeretek.Az

álmomban meghalt.

2010. jan. 3. 11:11
 22/37 A kérdező kommentje:

Olyan rossz, mindenkinek megvan a maga baja, és igaz, jó ide leírni.. Én szomorú voltam (talán vagyok is) az a fiús ügy miatt, de ma még rosszabbul érzem magam, a kismacskám haldoklik, nem eszik, nem bír lábraállni, üvegesedik a szeme.. Belepusztulok, hogy nem segíthetek rajta.. Csak sírok mellette :(

Mindenkinek küldök egy nagy ölelés, és azt mondom, reménykedjünk a holnapban..

2010. jan. 3. 16:26
 23/37 anonim ***** válasza:

igen , mert a volt barátom áthivott magához hétvégre és nemtudom mit akar..tényleg csak beszélgetni, megbeszélni a dolgokat vagy mást is :/ :(

és lehet h most akk mégse tali mert azt irtam h minek menjek át meg nemtudom mit akar és erre semmit nem mondott csak lelépett :(

és azért is mert bukok töriböl meg matekbol :(:(:(

2010. jan. 4. 21:05
 24/37 A kérdező kommentje:

Hú, hát nem tudom én sem, hogy a fiúd mit akar, de ha beszélgetni, akkor azt mondta volna :)

Tanuuuulj :)) Ne hagyd el magad :)

2010. jan. 4. 21:16
 25/37 A kérdező kommentje:
*volt fiúd
2010. jan. 4. 21:17
 26/37 anonim ***** válasza:
Igen, holnap kapok egy egyest. Tök fasza így a felvételi előtt -.-
2010. jan. 4. 21:48
 27/37 A kérdező kommentje:
:-/ Nekünk szerencsére most szünet van :)
2010. jan. 4. 21:51
 28/37 anonim ***** válasza:
igen én is mert a suliban nagyon magányos vagyok (mindig is az voltam) és csak szenvedés az egész, pedig szeretek tanulni:( miért van az hogy ha az év első föci óráján helyesen válszolok egy kérdésre akkor rögtön midenhonnan a "stréber!" jön???:S
2010. jan. 4. 22:03
 29/37 anonim ***** válasza:
Egy kicsit igen ,mert a legjobb bnőm megismerkedett egy pénzes pasival és azóta teljesen kifordult magából. :-(
2010. jan. 4. 23:59
 30/37 A kérdező kommentje:

22:03-nekem vannak jó tanuló barátaim, szerintem az osztálytársaid gondolkodásmódjával van a bibi.. :-/ Próbálkozz más osztály diákjaival barátkozni. Különben hány évesek vagytok?

23:59-hát az elég sz.r lehet :( No de hátha rádöbben ő maga is, hogy valami nincs rendben.. és még időben :S

Bár nem tudom mi történik pontosan veletek, de te ne hagyd, hogy elkallódjatok egymás mellöl.. A pasija ellen meg ne nagyon beszélj, mert ha annyira el van szállva tőle (vagy nem tudom), akkor lehet, te jössz ki rossznak a dologból. Sok sikert. Remélem minden renbe jön. :)

2010. jan. 5. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!