Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Bánatos vagy? Mert én igen.

Bánatos vagy? Mert én igen.

Figyelt kérdés
Elmeséled?
2010. jan. 2. 13:22
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Első vagyok: ha tudsz a magyaron kívül valami más nyelvet, agyon sok érdekes emberrel megismerkedhetsz! Az oldal neve: interpals.net. Sok szerencsét a sráchoz, de vigyázz, ne éld bele magad túlzottan!
2010. jan. 2. 14:15
 12/37 A kérdező kommentje:
Köszi :) Próbálom..
2010. jan. 2. 15:42
 13/37 anonim ***** válasza:

Az vagyok. December 15-én meghalt az Apukám.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..

Kérlek válaszoljatok erre.

2010. jan. 2. 16:15
 14/37 A kérdező kommentje:

Részvétem :(

Okok, írni fogok :)

2010. jan. 2. 16:51
 15/37 anonim ***** válasza:

13:36-os vagyok! Hát igen, nekem mindig osszejon minden..:(

Állandóan hazudnak nekem az emberek és kihasználnak, régebben akirol azt hittem, hogy a legjobb barátnom, meglopott.. Mindenkiben csak csalódok, és általában én is hoppon maradok mert nem tartozom sehova, még az osztálytársaimhoz sem! Pedig mindig voltak baráti koreim, de sosem éreztem, hogy kozéjuk tartozom, hogy fontos lennék egy kicsit is..

Az apámtól azért félek, mert elmebeteg és képzelodik, az orvos azt mondta, hogy beszámíthatatlan és sokmindent csinált már nekem, volt hogy ok nélkul megvert, stb. De leginkább lelkileg bántalmazott!

2010. jan. 2. 18:00
 16/37 anonim ***** válasza:

szomorú vagyok, rám mászott egy fiú az utcán, erőszakoskodott, szexuális jelleggel is... :-(

két napja történt mindez, és azóta hívogat, meg sms-eket ír, hogy szeret...

bánt. :-(

2010. jan. 2. 18:04
 17/37 anonim ***** válasza:

Igen,az vagyok,sőt...Tegnap halt meg a nagybátyám,akit eszméletlenül szerettem és elmondhatatlanul hiányzik.

De ezt nem lehet felfogni,ezt el kell fogadni és együtt kell ezzel élni. Már könnyem sincs sírni...

Hozza Nekem vissza valaki!! :(

2010. jan. 2. 21:10
 18/37 anonim ***** válasza:
Az voltam 2 hosszú évig. De tudod mit, elhatároztam, hogy boldog leszek! Még csak 2 napja van 2010, de már sokkal jobb az életem.
2010. jan. 2. 21:42
 19/37 anonim ***** válasza:

Én az vagyok. Vagyis... mostár inkább csak dühös, mert először szomorú voltam, de tudtam hogy ez hülyeség és nem is kéne törődni vele, de attól még szomorú maradtam, és ez idegesített, és ettől még szomorúbb lettem.

( ezt most jó volt leírni. Eddig zavart, hogy nincs kivel megbeszélni, dés ettől is szomorú olt,mert úgy éreztem egyedül vagyok, de már jobb. :) )

2010. jan. 2. 22:10
 20/37 anonim ***** válasza:
meghalt a cicám :'(
2010. jan. 2. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!