Létezhet-e az . Hogy 1 szülő, aki születésed óta megaláz kiölte belőled a szeretet igényét? Ha igen hogyan változtatnál ezen?
Legalábbis azt érzem baráti vonalon túl nem tudnék senki sem szeretni.
Vagy ez csak hárítás egy újabb megalázás félelme miatt?
ha megoldható komoly válaszokat kérnék.
A kor és a nem is sokat jelentene a válaszok értékelése során.
KÖSZÖNI 1 FFI.
az érzéseket nem lehet kiöln
nem tudom hány éves vagy (1??) de a kamaszkorban tipikus a reménytelenség és a hasonló életérzés
vannak benned érzelmek és mást is tudnál szeretni, csak ismerkedj sokat
Lassan 30 éves. Igen volt már hogy valaki nagyon tetszett
de azt gondoltam ez csak önsajnálat miatti valakihez való ragaszkodás.
Én nem ezt gondolom (bizony!)! Nézz magadba, esténként nem szoktál arra gondolni h de jó lenne vkihez odabújni, megölelni, megcsókolni; nem vágysz vkire aki azt mondja "Szerelmem számomra tökéletes vagy!", semmi ilyesmi?! Nekünk hazudhatsz de magadnak nem!!!
Még mindig 15/L
Be kell vallanom gyakran képzelődöm azokról amiket írtál.
Azt azért tudom nem vagyok tökéletes ezzel nem etetném magam
Bocs, de ilyen nincs.
Az ilyen családból érkező emberek vannak a legjobban kiéhezve a szeretetre és a törődésre.
Nem ritkán pont olyan nőt keresnek, akit el tudnak képzelni tökéletes anyának. Aki gondoskodik, törődik, szeret, meghallgat, megölel, stb. Aki megadja majd azt a gyerekednek, amit te nem kaptál meg.
A szeretet pedig nem aláz meg, szóval nem kell félned, csak ki kéne egyszer ezt próbálni.
:)
Aki szeret, annak meg tökéletes leszel. Nem azt jelenti, hogy tökéletes vagy, úgy egészében, és általában. Hanem azt, hogy NEKI tökéletesen megfelelsz, úgy, ahogy vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!