Mit változtatnál az életeden? Mit teszel az ügy érdekében?
Ez azoknak szól akik nem elégedettek az életükkel. Mi a rossz benne? Mit tesztek hogy jobb legyen?
Akik meg elégedettek azok is írjanak hogy miért nem vágynak többre/jobbra?
Mit változtatnál az életeden? - Mindent, a gondolkodástól elkezdve a testfelépítésemen át mindent!
Mit teszel az ügy érdekében? - Semmit.
Mi a rossz benne? - Minden!
Mit tesztek hogy jobb legyen? - Miért, mit kéne?!
F/18
Mit változtatnék...
a keresetem. Pontosítok.
kb 3-4 éve még havi 300-400e tudtam keresni, női szabó vagyok.
Menyasszonyikat kosztümöket csináltam főként aztán színházi jelmezeket.
Jól ment, mert volt az embereknek pénze öltözködni, tény:belőlük éltem
most alig megy örülök a 150e-enk havonta.
tudom más ennyit se keres mit vagyok odáig, ez is igaz, de volt egy életszínvonalam, mára a fele se maradt.
Mit teszek az ügyért...
gürizek, napi 16-18 órákat dolgozok még mindig itthon a saját kis vállalkozásomban, és reménykedek, hogy újra lesz kellő megrendelés, hírdetek persze csak olcsó megoldásokat tudok választani. És munkát keresek, bejelentett helyet, hogy legalább a havi kötelezőt ne nekem kelljen fizetni.
Köszi,hogy feltetted ezt a kérdést, így volt hova kiirni magamból :)
ezt leszámítva minden szép és jó, nemsoká férjhez megyek és nemsoká szülök, remélhetőleg másfél éven belül :D
Mit változtatnál az életeden?-A külsőmön..sokak szerint nagyon szép vagyok,amit én nem így gondolok!Nem szeretem magamat.
Mit teszel az ügy érdekében?-Mindig próbálok tenni valamit,de vagy feladom vagy egyszerűen erőm nincs arra hogy folytassam..
Mi a rossz benne? -A bűn amiket elkövettem..és hogy vissza nem fordíthatóak..
Mit tesztek hogy jobb legyen? -Reménykedem,és bízok abban hogy jobb lesz,és jön valaki aki segítséget tud nyújtani!
Első vagyok: Tudom, hogy igazad van.. belátom! De ahhoz előbb le kell győznöm saját magamat.
F/18
Mit változtatnék az életemen ? - SZINTE mindent
Mit teszek az ügy érdekében ? - Töprengek nap mint nap és mentálisan fárasztom magamat, mert agyi szinten próbálok változtatni
Mi a rossz az életemben ? Semmi, magamon kivül
Mit teszek, hogy jobb legyen ? Semmit egyelőre, előszőr a terv, aztán a harc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!