Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Rosszul érzem magam emiatt....

Rosszul érzem magam emiatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok,és nem mondanám magam nagy darab állatnak,csak már kezd sok lenni rajtam a felesleg.Nem hájas vagyok,inkább nagyobb a hasam,a combom és a vádlim.Ha a barátnőimmel együtt vagyunk,valamilyen okból kifolyólag lehet hogy ruhát kérünk egymástól,és olyan ciki,amikor nem tudnak nekem adni mert nem férek bele.

Multkor is hárman voltunk,és ők ott próbálgatták a jobbnál jobbruhákat,én is elkezdtem,de mikor láttam hogy már a 3. ruha sem jó rám,fel adtam és csak üldögéltem a kanapén.Néha észre sem veszik hogy megbántanak,pl. amikor azt mondta a legjobb barátnőm neked hogy:mostmár tudom milyen daginak lenni.Mert emelgetni kellett egymást,nem biztos hogy ezt mondta de hasonló.Meg amikor a barátnőm azt mondogatta nekem hogy Gömbi.Miért nem fogadnak el igy?Egyébként mindig a középpontban vagyok,és sokan felnéznek rám.Ezzel nincs probléma.

2010. jan. 2. 00:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Na hát gyönyörű az ilyen barátnő,mit ne mondjak...

Kezdj el fogyózni,mozogj többet,és este 6 ig egyél,viszont sokat igyál,kerüld a sok cukros üditőt meg édességet.

És csak fel a fejjel,beszélgethetsz erről anyukáddal is, NEM CIKI! Amit meg mondanak próbáld meg elengedni a füled mellett,meg mond azt,hogy senki sem tökéletes,biztos a b.nődnek is van hibája.

2010. jan. 2. 01:02
 2/5 anonim ***** válasza:

eddz reggel felkelés után vagy délután de semmiképpen sem lefekvés előtt az rosszat tesz a testnek.Tudom nehéz lesz.Nekem is hasonló a problémám és én is 12 éves vok.Illetve majdnem 13.Tipp:Nekem jobban megy ha zenével eddzek.Ezért hát edzés alatt mindig ott lóg a fülembe az mp3.Ha gondolod lehetnénk barátok és segíthetnénk egymásnak.

Add meg neved,korod meg hogy hol laksz és akkor bejelöllek myvipen jó?:)

2010. jan. 2. 09:37
 3/5 anonim ***** válasza:

egyébként jó tanácsok, hogy mozog de az a lényeg Te mit szeretnél hogyan érzed magad a legjobban, mert nem biztos hogy az a legjobb megoldás amit mások mondanak, mert én csak azt tudom kivenni belőle, hogy meg akarnak változtatni és sosem lehet tudni milyen irányba változik az ember, de ez csak az én véleményem

DD

2010. jan. 2. 11:31
 4/5 anonim ***** válasza:
nem DD hú de hüle vagyok
2010. jan. 2. 11:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Az ilyen NEM barátnő! Ha igazi barátnőd lenne, akkor nem mondana ilyeneket! Mondd meg neki, h szemét dolog, amit csinál!
2010. jan. 2. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!