Rosszul érzem magam a bőrömben, mitől lehet ez?
Az utóbbi időben nagyon rosszul érzem magam a bőrömben, kevés az önbizalmam. Irigység és rosszindulat is elönt néha.. sokszor.. Ezeket az érzéseimet a barátommal osztom meg sajnos, és érzem, hogy ő is unja már hallgatni, amit tökéletesen meg is értek.
Ha reálisan nézem, tudom, hogy nem vagyok csúnya, visszataszító, kövér, pattanásos, stb. Igazából semmi okom nem lenne a szokásos női hülyeségeken kívül, hogy rosszul érezzem magam, mégis így érzem, néha és el tudnám magam bőgni ilyenkor. Úgy felhúzom ezen magam, hogy a barátommal veszekszem.. :( Tudom, hogy nem helyes ez, és örüljek, hogy megvan kezem, lábam, egészséges vagyok, stb..
Légyszi, vegyétek komolyan a kérdést, és próbáljatok meg segíteni javaslatokkal, tanácsokkal, hasonló élethelyzetekkel, mert én tisztában vagyok azzal, hogy ezek az érzések nem normálisak, és szeretnék változtatni rajta, de szükségem lenne valakire, akivel megbeszélhetem..
A barátaim előtt nem szeretnék gyengének látszani, egy barátnőm van, aki előtt ki mernék tárulkozni, és aki tudom, hogy meg is értene, de ő nincs elérhető távolságban sajnos.. :( és persze a barátom, de nem akarom tönkretenni ezzel a kapcsolatunkat, szerintem ez se tett már jót neki, amit eddig szövegeltem.. ő szeret és próbál támogatni lelkileg, de férfi, és szerintem ezt egy férfi nem értheti meg teljesen, segíteni pedig végképp nem tud rajta.. :(
25 éves vagyok, szóval nem tinédzserkori hisztiről van szó.. sajnos.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!