Miért érzem magam rosszul a bőrömben még akkoris ha kapok visszajelzéseket, hogy nem vagyok csúnya?
Igen, én is sokszor tanakodom azon, hogy el kellene mennem egy pszichológushoz, hátha tudna valamit kezdeni a lelkivilágommal...De aztán meg az jut eszembe, hogy azt mondta valaki, hogy ott csak kibeszélhetem mi bánt és azt egy baráttal vagy rokonnal is megtehetném.
Na igen, de ha valakinek említettem, hogy mennyire rossznak látom magam, akkor jöttek azzal, hogy "Dehogy vagy te csúnya, semmi baj nincs veled" lehet hogy ők tényleg így látják + szeretnek engem, de én érzem belülről, hogy valami rámtelepszik és lenyom...
Néha jól érzem magam mikor elindulok itthonról, de aztán mikor állok a buszmegállóban és bámulnak, akkor viszont azt hiszem hogy azért mert csúnya vagyok. Pedig tudom, hogy nem azért néznek, de mégis így érzem...
Dehogy jó, ha elégedetlenek vagyunk! Ezt a butaságot!
Sokan ezért nem mernek lépni, ezért elégedetlenek az életükkel. Megakadályozza őket abban, hogy elérjék a céljaikat, az álmaikat. Helyette megkeseredett emberek lesznek, akik utálnak mindenkit, akiben volt elég önmagába vetett hit, hogy megtegye azt, amire vágyik.
Kérdező: ezer meg egy ember elmondhatja, hogy szép vagy. Nem számít, amíg Te nem érzed igaznak. Találj valamit, amiből erőt merítessz, ami inspirál.
Végezz gyakorlatokat reggelente!
Nézz bele a tükörbe és mondogatsd magadnak, hogy szeretem magam.. szeretem a testem.. a hajam... Nézz bele és lásd meg magadban a szépet! Ragyogj, mint egy igazi nő!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!