Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá magam a...

Hogyan vegyem rá magam a fogyókúrára és a rendszeres testmozgásra? Kb.25-30 kilóval vagyok az álom súly felett és nagyon rosszul érzem magam a bőrömben.

Figyelt kérdés

De egyszerűen nem tudom magam rávenni arra,hogy fogyózzak és tornázzak pedig már mind a testi mind a lelki tünetek jelentkeztek. Értsd: menstruáció kihagy, depis kezdek lenni, utálok ruhát venni, kezdek szőrösödni stb.

A párommal 4 éve vagyunk együtt, de manapság ő sem kíván úgy, mint mikor csini voltam. Segítsetek mivel vehetném rá magam a fogyásra!

2010. aug. 13. 11:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%

akaraterővel? máshogy nem fog menni.

fejben eldöntöd,hogy te igen is lefogysz. elkezdesz kocogni egy héten 4-5x fél órát. kb 1500kcal viszel be. nincs nasi, nincs kenyér, nincs tészta. kb ennyi.

2010. aug. 13. 11:44
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Ne azon agyalj, hogy mihez van kedved, meg mihez nincs, hanem kelj fel, és csináld!
2010. aug. 13. 11:50
 3/12 anonim ***** válasza:
76%

Tudatosítsd magadban, hogy amit most csinálsz, az baromi nagy igénytelenség önmagaddal szemben. Szereted az igénytelen embereket? Mert én nem.

Beteggé teszed saját magadat. Szeresd magad jobban, add magadnak a legjobbat (egészséges ételek, sport.

2010. aug. 13. 11:56
 4/12 anonim ***** válasza:
76%

"menstruáció kihagy, depis kezdek lenni, utálok ruhát venni, kezdek szőrösödni stb." ha ez nem ad elegendő okot azon hogy változtass akkor nem tudom mi fog. De azért egy két tipp.

1. mozgás-keresd meg azt amit nem muszájból csinálsz(én például vettem egy komolyabb kerékpárt és heti 4 szer letekerek 20-40 km ert(általában tóhoz, erdőbe amibe lehet gyönyörködni)A lényeg hogy tűzz ki egy célpontot, mert ezt is meglehet unni ha csak körözgetsz a ház körül.

2. ha megteheted kondi bérlet, személyi edző ami időhöz köt és nem hagyja, hogy belustulj.

3. nem kell azonnal drasztikus változás a kajálásban se. Én például a tízórai, uzsonnát cseréltem le zöldségre gyümölcsökre először.

2010. aug. 13. 12:03
 5/12 anonim ***** válasza:
24%
Nem elég motiváció az ha belenézel a tükörbe?
2010. aug. 13. 12:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod, hogy "amikor csini voltál", tehát nem voltál mindig 30kg-val nehezebb...keress eg régi képet, tedd ki a hütőre, és nézegessed! ahogy már írták előttem, ez fejben dől el! a mozgásról annyit, hogy nekem van 2 gyerekem, az egyiket reggel viszem oviba, 6-7 között kelünk, hazajövök, megfőzök, játszok a kicsivel, takarítok, irány délután az ovi, még egy kis játék, játszótér, vacsi készítés, pancsi, és alvás a gyerekeknek. ekkor már 8 óra, a nagy kb. 9-kor alszik el. Szóval a sport egyenlőre 0% a fogyómban :S DE eddig összesen 21 kg-ot fogytam. Először 16-ot, aztán jött a tesó, és most 1,5 hónapja kezdtem újra, és lement 5. még tízet szeretnék.

Ja, még annyi, hogy nem fogyózom, életmódot váltottam. ha elérem az álomsúlyt, ezen akkor sem fogok változtatni. Sőt, én terhesen szinte ugyanígy ettem-diabétes miatt

Sok sikert, kitartást!! Írj privit ha szeretnél! :)

Bocsi, hogy hosszú lettem :S

2010. aug. 13. 13:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én borzasztóan nehezen vettem rá magam (kb 35 kg súlyfelesleggel), de először azt csináltam, hogy nem ettem szénhidrátot, viszont ha este már nem bírtam magammal, akkor benyomtam egy kis túró rudit. (hát nem ez az egészséges fogyókúra, de lesz.rom, a lényeg, hogy fogyjak). Aztán rá két hétre észrevettem, hogy egy pici lement. Ekkor fellelkesültem és vettem egy elliptikus trénert (ergometerest), és elkezdtem heti háromszor 20 percet tekerni a legkisebb ellenállással. Most 3(!) hét alatt fogytam 4,5kg-ot, a tréneren már 35 percnél tartok, nem sietem el, nem akarom megszakítani magam. Eddig azt hittem, hogy a sok hülye "fanatikus" konditermes csak mondja, hogy a kemény edzés után felpörög, ahelyett, hogy kidöglene és tényleg így van! (mondom én, aki a büdös életben nem sportoltam) Arra figyelek, hogy a zsírégető pulzustartományban maradjon a pulzusom, előtte 4 órával már nem eszem szénhidrátot és előtte 1-1,5 órával eszem egy kevés vmit, aminek magas a fehérjetartalma. Ennyi. Ha a kinézeted és amit még felsoroltál, nem vesz rá arra, hogy fogyj, akkor még gondolj a cukorbetegségre is. (többek között ezért is kezdtem fogyózni, apukám cukros lett) NAGYON SOK SIKERT KÍVÁNOK NEKED!!!
2010. aug. 13. 15:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok 3 hete elgondoltam hogy elkezdek futni mert nekem is fogyni kellene de mindig csak halasztgatom hogy majd holnap neki kezdek:S
2010. aug. 13. 19:24
 9/12 anonim ***** válasza:
15%

"(hát nem ez az egészséges fogyókúra, de lesz.rom, a lényeg, hogy fogyjak"

Ez aztán a hozzáállás. Nem baj, ha tönkreteszed magad, az se baj, ha plöttyedt trutyi lesze, csak mutasson kevesebbet a mérleg. Ahelyett, hogy próbálnál inkább egészségesen élni, nem értem miért jó ez.

2010. aug. 13. 21:09
 10/12 anonim válasza:
Ha gondolod támogathatnánk egymást a fogyásban, ha érdekel a dolog, köldj egy e-mailt. Rajtam úgy 15 kg felesleg van.
2010. aug. 31. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!