Milyen vastag a derekatok és csípőtök? Kb hány cm-től vastag, átlag, vékony? Mi az álom cm?
derekam:60 csípőm:75 vékony vagyok nagyon,160 cm,40 kg.
15/L
Na, nekem világ életemben sose volt derekam.
165 cm vagyok, 62 kg, 85 derék, 95 csípő. Borzalmas, de ez van. :-(
38/N
hát... vékonyak vagytok
Én 180 vagyok méreteim kb 100 84 100. Nem mondanak kövérnek de jó nagy vagyok. Ez van , nekem sose lesz 70 alatt a derekam.
170 cm vagyok és mell: 102, derék: 69, csípő: 99. Régen álltam már mérlegre, de olyan 65 kg körül lehetek, vagy a fene tudja, mindegy is, csak a centikkel ne legyen gond. Ezt az utóbbi egy évben alakítottam a 96-63-95-ről, úgyhogy jócskán vissza kell fognom a kajálási mániámat! :D
32/N
derék: 69 cm
csípő: 84 cm
58 kg
170 cm
17/L
A derekamból szeretnék 4 cm-ert lefaragni, mert így nem valami arányos. Amúgy 3-4 kg-tól is szeretnék megszabadulni.
Igazából az étkezési szokásaimon kezdtem el változtatni és megpróbálok az iskolai tesi órákon intenzívebben dolgozni, illetve ha tehetem gyalog járok mindenhova. Remélem lesz eredménye. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!