Hogyan vegyem rá magam a fogyókúrára és a rendszeres testmozgásra? Kb.25-30 kilóval vagyok az álom súly felett és nagyon rosszul érzem magam a bőrömben.
De egyszerűen nem tudom magam rávenni arra,hogy fogyózzak és tornázzak pedig már mind a testi mind a lelki tünetek jelentkeztek. Értsd: menstruáció kihagy, depis kezdek lenni, utálok ruhát venni, kezdek szőrösödni stb.
A párommal 4 éve vagyunk együtt, de manapság ő sem kíván úgy, mint mikor csini voltam. Segítsetek mivel vehetném rá magam a fogyásra!
Utolsó: én benne lennék ebben a támogassuk egymást dologban, én is olyan 15 kg-t szeretnék leadni :). Én már kb 3 hete teszek is érte, de ettől függetlenül nem lenne rossz, ha kibeszélhetnénk a dolgainkat, segíthetünk egymásnak. Nem láttam privát mailt kiírva, így nem tudtam rád írni, azért pötyögök ide.
Kérdezőnek: tényleg akaraterő a kérdése. Ha nagyon szereted párod, motiváljon az, hogy bármilyen nagy is a szerelem, lehet egy idő után feladja, mert nem jön be neki a kinézeted. Ennek a jele már megmutatkozik abban, hogy nem kíván úgy... saját egészséged, párod lehetséges elvesztése szerintem bőven elég motiváció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!