Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeritnetek irreális álom...

Szeritnetek irreális álom lenne nyár végéig 20 kilót leadni?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, van rajtam felesleg, de nem anynira sok, mint amennyinek a számadatok alapján tűnik, hisezn sokáig sportoltam keményen. 178 cm vagyok és jelenleg 80,5 kg. Lehetséges lenen 20 kilót leadni nyár végéig? Odafigyelnéka táplálkozásra, és mindennap mozognék is. Tippek si jöhetnek.:)
2011. máj. 9. 20:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
20 kiló az kb. 5 hónap.
2011. máj. 9. 20:44
 2/18 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előzővel, 20 kiló legalább fél év,és neked nagyon nem kéne ilyennel játszani 15 évesen,a szervezeted most fejlődik,ez a súlyveszteség meg nagyon sok szerintem... érdemes lenne ezzel szakemberhez fordulnod,mert itt ezen az oldalon (és előre elnézést azoktól,akik becsületesen,tisztességesen,akarattal és kitartással fogynak,minden tiszteletem az övék és ez nem rájuk vonatkozik) a sok idióta barom elkezdni majd írni neked,hogy ne merj szénhidrátot,fehérjét,gyümölcsöt és úgy általában ennivalót enni... úgyhogy szerintem ne itt várj tanácsot,mert félre fognak vezetni...

Azért sok sikert!

2011. máj. 9. 20:49
 3/18 anonim válasza:
ha gyorsan fogysz, gyorsan jön vissza, inkább lassan de tartósan!
2011. máj. 9. 21:02
 4/18 anonim ***** válasza:

Kérdező tök egyszerű. Kell neked napi 150g fehérje, és 150g szénhidrát. Ezt oszd el 5-6 kis étkezésre egyenlő részben és kész. Az utolsó étkezésre már csak fehérjét egyél, tehát ha 6 étkezésed van egy nap, akkor étkezésenként 25g fehérje, és 30g szénhidrát. És a 6. étkezésre már csak fehérjét egyél. Mondjuk sovány túrót 200g-ot.

Jó fehérjeforrások: csirkemell roston, vagy sonka, pulykamell ugyanez. Tonhal konzerv sós lében, sovány túró, vagy bármilyen hal roston.

Szénhidrátok: Barna rizs, teljes kiőrlésű dolgok, natúr zabpehely, pufi rizs, alacsony kalóriataratlmú zöldségek és gyümölcsök.

Ez így halál egészséges, és le is fogysz tőle. Keress egy tápanyagtáblázatot a neten és rakd össze!

Ha megáll a fogyás akkor csökkentsd a szénhidrátot 10%-kal, ha megint megáll, akkor megint csökkentsd. De 50-60g szénhidrát alá ne menj!!

2011. máj. 9. 21:07
 5/18 anonim ***** válasza:
ja
2011. máj. 9. 21:36
 6/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, jöhetnek még :).
2011. máj. 9. 21:38
 7/18 anonim ***** válasza:
irreális, ráadásul az is az, hogy 178/60-ra törekszel. mérd magad mérőszalaggal, és centiket tűzz ki célul. én először 175/57-et tűztem ki, de mikor már 66 kg-val alig volt rajtam felesleg, be kellett látnom, hogy a tömeg nem minden.
2011. máj. 9. 23:23
 8/18 A kérdező kommentje:

Megmértem cenitvel:)

mell:98 cm

derék:78..:(

csípő:100 cm

Így szerintetek mennyit kellene fogynom/formálnom, és mik lennének az ideális paraméterek.(közlöm nem akarok szupermodell lenni)?

2011. máj. 10. 07:02
 9/18 anonim ***** válasza:
21:07-es válaszolóra ne hallgass,ne méregess meg számolgass semmit,mert belebolondulsz! Egyszerűen vegyél vissza az édességből meg a cukros üdítőkből,és próbálj egészségesebben élni,de ne kezdj el számolgatni meg azon görcsölni,miben mennyi kalória van,mert az a legnagyobb idiótaság!
2011. máj. 10. 10:24
 10/18 anonim ***** válasza:

szerintem bomba méreteid vannak ;) csak biztosan nincs rajta sok izom. ha a derekad leviszed 70 alá, akkor tipikus homokóra alkatod lesz, amit imádnak a pasik :)

egyébként nem tudom, hogy csinálod, én 175 cm vagyok, és 90/78/106-ról indultam, de csak 73 kg voltam.

2011. máj. 10. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!