Szeritnetek irreális álom lenne nyár végéig 20 kilót leadni?
Egyetértek az előzővel, 20 kiló legalább fél év,és neked nagyon nem kéne ilyennel játszani 15 évesen,a szervezeted most fejlődik,ez a súlyveszteség meg nagyon sok szerintem... érdemes lenne ezzel szakemberhez fordulnod,mert itt ezen az oldalon (és előre elnézést azoktól,akik becsületesen,tisztességesen,akarattal és kitartással fogynak,minden tiszteletem az övék és ez nem rájuk vonatkozik) a sok idióta barom elkezdni majd írni neked,hogy ne merj szénhidrátot,fehérjét,gyümölcsöt és úgy általában ennivalót enni... úgyhogy szerintem ne itt várj tanácsot,mert félre fognak vezetni...
Azért sok sikert!
Kérdező tök egyszerű. Kell neked napi 150g fehérje, és 150g szénhidrát. Ezt oszd el 5-6 kis étkezésre egyenlő részben és kész. Az utolsó étkezésre már csak fehérjét egyél, tehát ha 6 étkezésed van egy nap, akkor étkezésenként 25g fehérje, és 30g szénhidrát. És a 6. étkezésre már csak fehérjét egyél. Mondjuk sovány túrót 200g-ot.
Jó fehérjeforrások: csirkemell roston, vagy sonka, pulykamell ugyanez. Tonhal konzerv sós lében, sovány túró, vagy bármilyen hal roston.
Szénhidrátok: Barna rizs, teljes kiőrlésű dolgok, natúr zabpehely, pufi rizs, alacsony kalóriataratlmú zöldségek és gyümölcsök.
Ez így halál egészséges, és le is fogysz tőle. Keress egy tápanyagtáblázatot a neten és rakd össze!
Ha megáll a fogyás akkor csökkentsd a szénhidrátot 10%-kal, ha megint megáll, akkor megint csökkentsd. De 50-60g szénhidrát alá ne menj!!
Megmértem cenitvel:)
mell:98 cm
derék:78..:(
csípő:100 cm
Így szerintetek mennyit kellene fogynom/formálnom, és mik lennének az ideális paraméterek.(közlöm nem akarok szupermodell lenni)?
szerintem bomba méreteid vannak ;) csak biztosan nincs rajta sok izom. ha a derekad leviszed 70 alá, akkor tipikus homokóra alkatod lesz, amit imádnak a pasik :)
egyébként nem tudom, hogy csinálod, én 175 cm vagyok, és 90/78/106-ról indultam, de csak 73 kg voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!