Szeritnetek irreális álom lenne nyár végéig 20 kilót leadni?
10.24 érdekes, az a több száz ember akit én lefogyasztottam ebbe sosem bolondult bele, az egyetlen következmény az volt, hogy lefogytak, és soha többé nem híztak vissza.
Azért kategorikusan ne jelentsünk már ki dolgokat, hogy MEGBOLONDULSZ, meg NE HALLGASS RÁ!
Én sem bolondultam még meg. Ellenben jobban nézek ki, mint a férfiak 99,9999%-a.
Ráadásul ha valaki csinálja ezt a számolgatást 2 hétig, akkor utána már fejből tudja, hogy miben mi és mennyi van. A mérlegre rádobni valamit meg 2 másodperc.
Az, hogy "egyél kevesebb cukrosat" meg "fogd vissza magad" egyáltalán nem jó tanács, mert nesze semmi fogd meg jól... Nem mindegy, hogy miből-mikor-mennyit eszünk.
Jajj ne veszekedjetek már!:)
Utolsó előtti: Pontosan úgy csinálom, hogy SOK izom van rajtam.( az izom sokkal nehezebb , mitn azsír) és , mitn mrá írtam pici korom óta sportoltam versenyszerűen, 2 éve hagytam abba.. meg si látszik...
utolsó, te tehén.
bazz egy sportoló multú embernek ilyet írni.. :/ húst hogy eszel nyersen? gondolom nem véletlen nem tértél ki rá.
Kérdező, úgy általánosságban nagyon jó válaszokat kaptál!
szóval hajrá :)
Az rengeteg...én is 178 cm vagyok...és 75 kiló...én 70 szeretnék lenni, és örülök ha kb szeptember körül elérem....inkább fogyjak lassan, mint hirtelen sokat, aztán visszamenjen...
meg miért akarsz 60 kiló lenni???? és 15évesen tényleg nem ajánlott...de úgy is azt csinálsz, amit akarsz...csak a véleményünket kérdezted.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!