Miért van az, hogy egyáltalán nem érdekel az életem? Már egyszer begyógyszereztem magam, de nem ért semmi. Miért vagyok ilyen?
20:14
De engem csak az bántott, hogy amikor mondta neki a pszihológus, hogy depis vagyok, öngyilkos hajlamok, stb, hogy anyám akkor a fejemhez vágta, hogy egy csődtömeg vagyok. Azután éreztem, hogy nem számítok neki semmit. Mai napig így érzem, hiába mondja, hogy szeret (ennek ellenére gyakoriak a leb_szások olyan dolgokért is, hogy miért megyek le a boltba /nem cigit, meg ilyeneket veszek/, szal...)
szerintem ha vmit csinálnál és itt életcélra gondolok akkor biztos büszkébb lenne rád azért jobb olyannal kezdeni amiben jó vagy, amúgy esetleg nincsen olyan caládtagod aki közel lakik és nem gondol ilyeneket rólad mert talán mellett nem éreznéd magad szerencsétlennek
biztos hogy lány a fiukat nem szokta leordítani az anyjuk az az apák feladata
Tipikusan fiús lány vagyok =P
Amúgy a családomban nem tudok megbízni senkiben. Vagyis nem merek, mert félek, hogy anyámnak mindent elmondanak, és akkor kész...
szia
szerezz barátokat, majd párt... magányosan, életcél nélkül tényleg nem ér semmit az élet.
persze ezt mondani könnyű, nekem se nagyon megy :D. de akkor is kell valami életcél.
18/f
a boldogság az, amikor amit gondolsz, amit mondasz és amit teszel, harmóniában van egymással. /Mahatma Gandhi/
magyarul: legalább saját magad előtt ne alakoskodj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!