Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy egyáltalán...

Miért van az, hogy egyáltalán nem érdekel az életem? Már egyszer begyógyszereztem magam, de nem ért semmi. Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
Már voltam pszihológusnál, de anyám szerint nem kell járnom, szal nála is vagy 3x voltam. Mellesleg anyám is akkor hozott el tőle, amikor megtudta, hogy vannak öngyilkos hajlamaim. Egyedül érzem magam. Nem tudom mi van velem. Igazából barátaim sincsenek annyira.
2009. dec. 23. 19:19
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

20:14

De engem csak az bántott, hogy amikor mondta neki a pszihológus, hogy depis vagyok, öngyilkos hajlamok, stb, hogy anyám akkor a fejemhez vágta, hogy egy csődtömeg vagyok. Azután éreztem, hogy nem számítok neki semmit. Mai napig így érzem, hiába mondja, hogy szeret (ennek ellenére gyakoriak a leb_szások olyan dolgokért is, hogy miért megyek le a boltba /nem cigit, meg ilyeneket veszek/, szal...)

2009. dec. 23. 20:19
 12/32 anonim ***** válasza:
61%
Sztem fiú , a nyelvhasználat miatt talán
2009. dec. 23. 20:20
 13/32 anonim ***** válasza:
95%
elég nagy baj, hogy a pszichológus elmondott rólad dolgokat, ami csak kettőtökre tartozott. keress másik pszichológust, vagy ahogy az egyik hozzászóló írta, pszicsiátert
2009. dec. 23. 20:28
 14/32 anonim ***** válasza:
61%
szerintem is fiú
2009. dec. 23. 20:37
 15/32 anonim ***** válasza:
87%

szerintem ha vmit csinálnál és itt életcélra gondolok akkor biztos büszkébb lenne rád azért jobb olyannal kezdeni amiben jó vagy, amúgy esetleg nincsen olyan caládtagod aki közel lakik és nem gondol ilyeneket rólad mert talán mellett nem éreznéd magad szerencsétlennek

biztos hogy lány a fiukat nem szokta leordítani az anyjuk az az apák feladata

2009. dec. 23. 20:38
 16/32 A kérdező kommentje:

Tipikusan fiús lány vagyok =P

Amúgy a családomban nem tudok megbízni senkiben. Vagyis nem merek, mert félek, hogy anyámnak mindent elmondanak, és akkor kész...

2009. dec. 23. 20:44
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem csodálkozom, hogy nem bízol meg a családtagjaidban. én is tudom, milyen az. egy kívülálló orvosban bízz meg. ígérd meg nekünk, hogy elmész dokihoz
2009. dec. 23. 20:53
 18/32 A kérdező kommentje:
Szívesen elmennék, csak anyámnak nem tudom, hogy tálaljam. Úgy tudja, hogy nincs semmi bajom, színlelem, hogy minden rendben, mert anyám a pszihológus után is balhézott. Persze, nekem is jó lenne, ha megtudnám dumélni a "piti gondjaimat" valakivel, aki nem néz hülyének, és komolyan vesz...
2009. dec. 23. 20:56
 19/32 anonim ***** válasza:
61%

szia

szerezz barátokat, majd párt... magányosan, életcél nélkül tényleg nem ér semmit az élet.

persze ezt mondani könnyű, nekem se nagyon megy :D. de akkor is kell valami életcél.

18/f

2009. dec. 23. 21:03
 20/32 anonim ***** válasza:
61%

a boldogság az, amikor amit gondolsz, amit mondasz és amit teszel, harmóniában van egymással. /Mahatma Gandhi/

magyarul: legalább saját magad előtt ne alakoskodj

2009. dec. 23. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!