Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért félek ennyire attól...

Miért félek ennyire attól hogy egyszer apa leszek?

Figyelt kérdés

Faluban lakok. Egyre több velem egyidős gyereknek már van gyerekük! 18 évesen! Csomószor azt álmodom hogy a csajom terhes! És egy kis babával a kezében közeledik felém! Ennek nincs nagy esélye mert mindig védekezünk, nem akarunk még gyereket nem is tart még ott a kapcsolatunk (hiszen még csak 18 vagyok!), mind ketten tanulni akarunk, hogy vigyük valamire az életben. Ha belegondolok abba hogy egyszer nekem is lesz gyerekem legszívesebben elrohannék! Az utcán is ha meglátok egy nőt kisbabával a hideg ráz! Normális ez?

18/F

2011. júl. 30. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát azért mert még csak 18 éves vagy!!!Ez teljesen normális!Ráérsz akár 10 év múlva is.Szóval, ne parázz,védekezz,és akkor nincs is mitől félned!Gondolom nem a napon barnultak le akiknek már ennyi idősen gyerekük van (a többség).
2011. júl. 30. 22:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi baj. Fiatal vagy még. Hidd el, eljön az az idő, amikor az akkori pároddal te is akarod majd a bébit. Az nem mérvadó, hogy sok ismerősödnek van már gyereke. A gyerek akkor is jön, ha nem áhítoznak utána.
2011. júl. 30. 22:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül normális. Talán a szüleid rossz közérzete ragadt át rád, túl korán vállaltak gyereket, vagy nem volt olyan felhőtlen az első időszak?

A normális reakció az, hogy tudomást sem veszel a gyerekekről, amíg nincs igényed vállalni egyet.

2011. júl. 31. 10:14
 4/7 anonim ***** válasza:
mert nő vagy.
2011. júl. 31. 19:16
 5/7 A kérdező kommentje:
mért lennék nő? -.-'
2011. júl. 31. 21:50
 6/7 A kérdező kommentje:

első válaszoló!

a rasszista szövegeket ne ide nem vagyok rá kíváncsi!

amúgy meg ha tudni akarod abban a faluban ahol én lakok egyetlen egy barna bőrű sincs szóval mindenki magyar -.-"

hányok az ilyen rasszista állatoktól..

hogy szakadnátok meg szépen sorban -.-

2011. júl. 31. 21:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Akárhogy is nem tetszik neked amit az 1.vsz írt, de inkább ők szaporodnak leginkább azért, mert akkor kapnak a gyerek után pénzt és így megtudnak élni a TE családod pénzéből.:) Ez a valóság. És akárhányszor összetalálkozok én egy normálissal az kb szökő évente 1x, HA van.. Úgyhogy ne csodálkozz, ha sokan nem szeretik őket, de ennek is két oldala van. Vagy megszoksz vagy megszöksz.

Egyébként meg, annak a válaszolónak igaza lehet, aki azt írta, hogy biztos valami családi háttér lehet.. Mert pl én nem akarok gyereket sem soha és házasodni sem szeretnék, látva a szüleim példáját, hogy milyen kapcsolatuk volt..Elég volt ennyi ebből is. ;) De egy rossz példa volt előttem gyerekkoromtól kezdve, és emiatt én sem szeretnék ugyanebbe a hibába esni.

2011. aug. 18. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!