Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha egyszer-kétszer hányatom...

Ha egyszer-kétszer hányatom magam, attól még nem leszek bulímiás?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 23:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
hááát. " rá lehet szokni ", én kétszer próbáltam, ledugtam a fél testem a torkomon, mégse sikerült...
2011. ápr. 29. 23:15
 2/14 anonim ***** válasza:
Máris az vagy.
2011. ápr. 29. 23:16
 3/14 anonim ***** válasza:
De miért hánytatnád magad? Én annyira utálok hányi, hogy mindent megteszek annak elkerülése érdekében. Direkt figyelek, hogy ne egyek annyit, hogy rosszul legyek.
2011. ápr. 29. 23:16
 4/14 anonim válasza:

akkor nem leszel, hanem már az VAGY.

(sajnálom, ez nem bántás akar lenni, csak szerintem így van... az anorexia és bulímia lelki eredetű betegségek, amik fizikailag így jelennek meg. De a lelki háttere, ami miatt te is csináltad párszor a hánytatást, az ugyanaz.)

2011. ápr. 29. 23:18
 5/14 anonim válasza:
már az vagy ha ilyenek filózol
 6/14 anonim válasza:

én messze vagyok nagyon a bulémiától, sőtt az elhízástól méginkább :D de szerintem ez köztudott, legalábbis eddigi tudásom szerint én úgy tudom, hogy ez pont így kezdődik....

tehát nem ajánlom, másfelől e feljövő gyomorsavad szétmarja a gégédet és az se valami jó.

Inkább sportolj, tornázz.

7/14 anonim ***** válasza:
èn valami olyat hallotam a hánytatáról, hogy ha többször csinálod, akkor már automatikusan kihányod az ételt és bármit megeszel, kihánysz, nem tudom menyire igaz, de ha ez igaz, akor nem ajánlom :S
2011. ápr. 29. 23:22
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha felmerült benned a kérdés, már régen baj van. Még most kérj segítséget, ne mikor rohammentővel visznek kórházba. És ha azért hánytatod magad, mert lelkifurdalásod van evés miatt, zbáltál, vagy fogyni akarsz, akkor már bulimiás vagy.
2011. ápr. 29. 23:39
 9/14 anonim ***** válasza:

Valamelyik válaszoló írta,hogy nem tudott hányni. Ha nem tudott,nem is akart igazán,szerencsére. Én is hányattam magam párszor,de csak azért,mert gyors eredményt szerettem volna elérni. Amint sikerült,abbahagytam.

De ne hányasd magad,nem éri meg. Tönkreteszed magad.

2011. ápr. 29. 23:52
 10/14 anonim ***** válasza:

MÁR bulimiás vagy. Próbálj leszokni róla, mert sz@r, előbb-utóbb ha eszel vmit, automatikusan kijön, elég egy huzamosabb "hajlított testhelyzet", (mosogatásnál, pl.), vagy ugrabugra...

Egy időben én is csináltam néha, aztán elég volt kicsit jobban összehúzódzkodni, és jött is kifelé - ha akartam, ha nem. :(

2011. ápr. 30. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!