Ha egyszer-kétszer hányatom magam, attól még nem leszek bulímiás?
akkor nem leszel, hanem már az VAGY.
(sajnálom, ez nem bántás akar lenni, csak szerintem így van... az anorexia és bulímia lelki eredetű betegségek, amik fizikailag így jelennek meg. De a lelki háttere, ami miatt te is csináltad párszor a hánytatást, az ugyanaz.)
én messze vagyok nagyon a bulémiától, sőtt az elhízástól méginkább :D de szerintem ez köztudott, legalábbis eddigi tudásom szerint én úgy tudom, hogy ez pont így kezdődik....
tehát nem ajánlom, másfelől e feljövő gyomorsavad szétmarja a gégédet és az se valami jó.
Inkább sportolj, tornázz.
Valamelyik válaszoló írta,hogy nem tudott hányni. Ha nem tudott,nem is akart igazán,szerencsére. Én is hányattam magam párszor,de csak azért,mert gyors eredményt szerettem volna elérni. Amint sikerült,abbahagytam.
De ne hányasd magad,nem éri meg. Tönkreteszed magad.
MÁR bulimiás vagy. Próbálj leszokni róla, mert sz@r, előbb-utóbb ha eszel vmit, automatikusan kijön, elég egy huzamosabb "hajlított testhelyzet", (mosogatásnál, pl.), vagy ugrabugra...
Egy időben én is csináltam néha, aztán elég volt kicsit jobban összehúzódzkodni, és jött is kifelé - ha akartam, ha nem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!