Ha egyszer-kétszer hányatom magam, attól még nem leszek bulímiás?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 23:13
11/14 anonim válasza:
én is így kezdtem... ha egyszer megcsinálom, úgyse lesz semmi...csak aztán megcsináltam 2x, 3x, 10x, 50x... és végül a pszichológusnál kötöttem ki, borzalmas nyaram volt;) inkább ne csináld
12/14 anonim válasza:
Szerintem kérj segítséget valakitől!!!!!!!!!!!!
13/14 anonim válasza:
Diagnozis szerint MEG nem vagy az(3 honapon at tarto legalabb heti 2 falas-hanyas/egyeb modszerekkel valo megszabadulas), de szerintem az mar regen rossz, ha valaki akar egyszer is meghanytatja magat, azert, hogy kiadja magabol az elozoleg bezabalt kajat.
Regebben en is csinaltam, igaz nem gyakran, de baromi szarul ereztem magam mindig. De megprobalok vele leallni, tobbnyire sikeresen tudok mar ellenallni a falasrohamoknak, sutit/edesseget/nassolni valot egyaltalan nem eszek ha egyedul vagyok. Tarsasagban 1-2 db-ot eszek, igy nincs meg az eselye annak, hogy mindenki szeme lattara bezabaljak.
14/14 anonim válasza:
ha fogyás céljából csinálod ne tedd! Az ételek nagyrésze már rég felszívódott mire kihányod, szóval úgyis mindegy, ráadásul ha kijön belőled hirtelen nagyon megüresedik a gyomrod és csak még fogsz enni! Plusz a gyomorsav szétmarja a nyelőcsöved! Ha sokat ettél akkor egyél egy activiát vagy méginkább MOZOGJ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!