Bulimiás ismerősök fel vehetném veletek a kapcsolatot?
Lehet, hogy egy bulémiás megérti mint mész keresztül, de segíteni nem fog a dolog, csak jobban belesüppedsz az állapotba.
Olyan emberrel kellene erről beszélgetned, aki egyrészt visszaráncigál a normális táplálkozás útjára, de a legfontosabb az, hogy a betegség mögött húzódó lelki okok kezelve legyenek. Amíg ezt nem ismered fel, továbbra is maradsz ebben az állapotban.
Egy volt anorexiás lány
Nem véletlenül lettem anorexiás. De többek között azért, mert egy csomó problémám forrásának a kilóimat meg a külsőmet tartottam.
Lefogytam, és boldogtalanabb voltam, mint valaha. Ez nem a kilóktól függ. Ráadásul egészségügyi bajaim is lettem, és majdnem tönkretettem a családomat és a baráti kapcsolataimat.
Fogyni csak egészségesen érdemes, úgy is van eredmény, és még élvezhető is.
ma lettél bulimiás? ez nem egy klub, ahova olyan jó bekerülni. ezzel nem fogsz lefogyni, akárhogy is szeretnéd. nem kéne ebbe beletörődni. nekem is megfordult már a fejemben, hogy milyen egyszerű lenne... de ezt csak a gyenge emberek teszik. és ők sosem érik el azt, amit akarnak. erős akarsz lenni? akkor sportolj sokat.
Ajánlom neked a Dr. House első évadának 14. részét.
amúgy nekem is küldhetsz emailt, ha gondolod, elmondhatnád, mi a bajod, és próbálnék segíteni, ahogy tudok. semmit sem veszíthetsz. ;)
Bocsi, k**sög leszek:
Azt szeretnéd, hogy elrohadjon a nyelőcsöved, és kirohadjanak a fogaid?? Normális vagy? Utána néztél, hogy milyen károkat okoz ez a testben??? Amint leállsz vele, visszahízod, amit leadtál, ha meg nem, akkor búcsút inthetsz a normális életnek, és persze a fogsorodnak... Ha neked nem fontos, akkor sok sikert!! Bár, ha belegondolok, ennél még az anorexia is "jobb".....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!