17 éves 88kg. bulimiás! Szükségem lenne valakinek a segítségére aki minden nap kikérdez, hogy mit ettem és véleményt mond! Muszáj megállítsam a hánytató énemet! Na ki segít?
Én voltam/vagyok bulimiás, hidd el, ez nem fog segíteni.
29N
Szegény! Nagyon sajnálom, hogy szenvedsz!
De! Szedd össze magad, és beszélj anyukáddal erről, vagy akiben 100%-ban megbízol! Azután keresni kell egy orvost, aki kigyógyít belőle! Nehogy valami baj történjen!! Van rá gyógymód, hidd el! Egyedül nem fog menni sajnos...!
szerintem mennie kellene, így segítséggel. persze akarat kell hozzá!
ha gondolod, akkor írj privátot nyugodtan. írd le, h ma mit ettél, mit érzel, ha nem hányhatsz... stb.
nem vagyok orvos, de én is segítséggel lettem túl bizonyos dolgokon. és az segített, h idegen ember volt, nem rokon, barát, barátnő, mert sajnos ők maximum sajnálni tudtak és nem felrázni, h hahó te idióta, hagyd abba!
szóval írj bátran, ha gondolod!
20/L
Ha büszkeségből inkább tönkreteszed magadat akkor hajrá!
25 30 évesen kirohadnak a fogaid, meddő leszel, így a saját gyerekről is lemondhatsz!
Hidd el megéri tikolni.
Nem nem, ez tényleg nem fog eredményhez vezetni.
Olyan nincs, hogy nem fordulhatsz a szüleidhez vagy orvoshoz. Ez egy betegség, amit kezelni kell, különben súlyos egészségügyi következményei lehetnek, amit végigcipelsz egész életedben, akkor is, ha esetleg sikerül leküzdeni. Ne tedd tönkre a jövődet ilyen fiatalon, nem éri meg.
Ez is lelki eredetű betegség, elsősorban azt kell kezelni. Neked is rá kell jönni, hogy segítségre szorulsz - és ez nem egy idegen "kikérdezi, hánytál-e ma" típusú dolog. Szóval lelki segítség, majd értend-beli változás, kontrollálnod kell az evést, hánytatást pedig örök életre elfelejteni.
Ne nyavajogj, főleg ne a nagyapádat hibáztasd, hogy nem tudsz tőle hányni... Lassan felnőtt vagy, vedd kezedbe a tested és a lelkedet, és akarj meggyógyulni - más nem tudja megtenni helyetted.
Nyilvánvalóan ez egy segélykiáltás a részedről, így dolgozod fel a traumákat, rossz családi körülményeket, csalódást stb.
Ezekkel neked is tisztában kell lenned, gondolkodj el, mit kompenzálsz az evéssel, mi okozza a frusztrációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!