Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 17 éves 88kg. bulimiás!...

17 éves 88kg. bulimiás! Szükségem lenne valakinek a segítségére aki minden nap kikérdez, hogy mit ettem és véleményt mond! Muszáj megállítsam a hánytató énemet! Na ki segít?

Figyelt kérdés
Kérlek segíts!
2011. jún. 29. 21:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

azon gondolkozom hogy amikor hánytam véletlenül akkor kb napokig nem bírtam kajára se nézni (vagy alig amikor már muszáj volt mert nagyon éhes voltam) mert mindig eszembe jutott ahogy ott térdelek a klotyó előtt és jön fel a torkomon az a trutyi és a szaga és az íze és a látványa fúj undorító...

na szóval te hogy bírsz enni utána nemsokkal amikor tudod hogy úgyis visszaköszön 5 perc múlva a retyóban??

2011. jún. 29. 22:21
 12/21 A kérdező kommentje:
jó érzés ha hányok...valah megnyuktat...látni azt h az a sok kcal amit az elöbb magambatömtem eltűnik és nem hízok meg tőle!Minden gond elszáll hányás után,mintha szebb lennék tőle...
2011. jún. 29. 22:29
 13/21 anonim ***** válasza:

basszus, nadehát tök rossz érzés hányni... dobog a szíved, ver a víz, belül nagy mozgások vannak a frász kiver tőle... :-S

főleg hogy anno sokat hánytam...

nincs teljesen kivéraláfutásosodva az arcod az erőlködéstől? :-S

2011. jún. 29. 22:31
 14/21 anonim ***** válasza:

Kaja = örömforrás az életben

Hányás = megszabadulás a gondoktól

Az evési rituáléd tulajdonképpen reprezentálja az életedet. Mégegyszer mondom, elsősorban lelki segítség kell, és akarat a részedről.

2011. jún. 29. 22:31
 15/21 anonim ***** válasza:
ahelyett hogy inkább maszturbálnál hasznosabb elfoglaltság :-D vagy ilyesmi.
2011. jún. 29. 22:33
 16/21 anonim ***** válasza:
összefolyik a nyálad a könnyeddel meg a taknyoddal...mi ebben a jó?
2011. jún. 29. 22:34
 17/21 A kérdező kommentje:
nem ,nem eresedik el a fejem...és ha a hányás megnyuktat akkor is tudom h nem helyes,ezért akarok megváltozni.szégyenlem magam és ezért nem mondom el az isberőseimnek,inkább egy idegennek aki nem is ismer.
2011. jún. 29. 22:38
 18/21 anonim válasza:
l
2011. jún. 29. 23:33
 19/21 anonim válasza:
Remélem találsz a problémádra megoldást. Én Anorexiás voltam, hát mondhatom sajnos azóta én is visszahíztam.Mondhatom hogy félig átérzem a dolgod. Összeismerkedtem egy lánnyal aki nagyon kedves barátnőm lett ő meg mint te bulimiás. Sokat beszélgettünk és azért köze van e két betegségnek egymáshoz. Egyet jegyezz meg ami a legfontosabb h ne hagyd h elhatalmasodjon rajtad.. Nem fogom azt mondani hogy hagyd abba ne csináld..mert én tudom h nem így megy.Ne hagyd hogy az idegeidre menjen...Én is segítségért kiáltottam csak nem így. Ide nem fogom kiteregetni az egész dolgot de ha akarsz velem beszélgetni valahogy írj ide v privi nem tom itt hogy megy :) szeretnék segíteni vagy hasonló :)
2011. jún. 29. 23:41
 20/21 anonim ***** válasza:
keresd fel az iskolaorvost vagy háziorvosod. ők majd segítenek találni pszichológust. mindenképp segítség kell neked mert amíg élvezed a hánytatást egyedül úgysem fogod abbahagyni. én azt mondom hogy először is egy jólösszeállított diéta kéne, aminél látod hogy hány kalóriát viszel be tehát nem lesz bűntudatod mégsem leszel éhes. másodsorban el kell kezdeni edzeni. a hánytatás helyett az edzés legyen ami megnyugtat. menj le egy konditermebe ha van rá lehetőség fogadj személyi edzőt. amint életcélt találsz már nem is lesz késztetésed a hánytatásra hiszen jó alakod lesz a sporttól.
2011. jún. 30. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!