Nem akarok bulimiás lenni. Megállíthatom?
A bulimiások elfelejtik, hogy a test sokszor döntő lehet és nagyon fontos, de már nem annyira az amikor felbukkanak más problémák ( pl. rossz lehellet/szájszag ), arról nem is beszélve, hogyha megreped a nyelőcsöved akár bele is halhatsz !
Én értem amit te mondasz, nkm is volt periódusom amikor fél évig nem ettem SEMMI szénhidrátot. Akkor mondjuk nagyobb is volt az elszántság, mert végülis te is látod, hogy amikor már jobbul a helyzet, a tested óriásit változik, stb., akkor már nem tudod megvonni annyira magadtól az ételt. Sztem vigyázz, hogy mit csinálsz, mert amit eddig elértél most könnyen elszúrhatod. Nem vagyunk robotok, én is azt hittem 1xer, hogy azok vaunk és lehet, hogy tényleg azok is vagyunk sokszor, de nem egy életen át. Ha igy folytatod a súlyodba fog kerülni, de ami még fontosabb , a MUNKÁDBA, AZ IDŐDBE
Vissza akarsz jutni oda, ahonnan elkezdted ? Sztem ülj le egy kicsit és értékeld a saját munkád, amit eddig végeztél. Ne legyenek irreális elvárásaid
Amit javasolni tudok az az, hogy nyugodj meg. Bűntudatod van és ezért falsz aztán hánysz. Alakits ki egy kiegyensúlyozott étrendet, mondjuk ne haladd meg a napi 1500 kalóriát, de mellette mozogj !!!! Tuti, hogy lefogsz még adni egy pár kilót, de a bulimia betegség és GYENGE JELLEMRE VALL, nincs semmi tisztelnivaló egy olyan emberben aki degeszre zabálja magát és aztán kihányja. És ez már tényleg nem testtől függ, lehetsz akármilyen tökéletes alkat, ha ilyen módszerekkel őrzöd meg az alkatod akkor az szánalomra méltó, veszélyes és nem ér semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!