Miért van az, hogy egyáltalán nem érdekel az életem? Már egyszer begyógyszereztem magam, de nem ért semmi. Miért vagyok ilyen?
Hát én azt mondom , keljél már fel HAHÓ ! Nem kell sajnáltatni magad , h jaj ilyenszar olyan szar az életem , csinmáld úgy h jó legyen! NE hogy azt hidd másnak könnyebb mindenki küzd , hogy jó legyen neki.
Nekem is volt olyan korszakom mint neked , aztán rádöbbentem , hogy csak magamra számíthatok , és csak én alakíthatom jobbá életem .
Ne bántásnak vedd a dolgot , inkább csak egy lökésnek , afelé amit akarsz
Kedves fiatal barátom/barátnőm!
Én azt mondom, nem pszichológushoz, hanem pszichiáter szakorvoshoz kellene fordulnod (ide azonban háziorvosi beutaló szükséges). Kérdésedből arra következtetek, hogy problémád meglehetősen súlyos, ezért számodra elengedhetetlennek tartom, hogy egy alapos pszichiátriai kivizsgálásban, és ennek megfelelően rendszeres kezelésben részesülj, mivel a halál gondolatával való "szórakozás" súlyos depresszióra utal. Amit napjainkban nagyon jó eséllyel tudnak akár 100%-osan is gyógyítani.
hello
nem tudom, lehet nincs veled szerintem semmi "baj". Ha tényleg ilyen tinédzserkori akármi, akkor ja, kinövöd, de nekem is hasonló a gondolkodásom "nem érdekel, utálom ha beleszólnak stb stb" pedig én már idősebb vagyok....valaki ilyen, valaki olyan...meg kell tanulni ezzel együtt élni, hogy te ilyen vagy, szerintem. Én is tanulok pl., hiába nem látom értelmét, (mert nem tanulás alapján ítélek meg semmit, művelődni szeretek, de nem értelmetlen dolgokat, amiket általában tanulok), tudom hogy kell, mert csak így lehet majd normális családom meg ilyenek....szóval szerintem idő kérdése és minden rendbe fog jönni, főleg ha foglalkozol is ezzel. De azért az öngyilkos hajlamokról (na nekem ez szerencsére kimaradt az életemből) mondjál le, meg persze próbálj meg szerezni pár jó barátot. azok igazán sokat tudnak segíteni egy-egy ócska napon...
fogalmam sincs, anyád miért rángatott el a pszichológustól. talán szégyellte, hogy oda jársz? szégyellje azért magát, hogy nem engedi, hogy szakszerű segítséget kérj.
menj el szakemberhez, és az őseid ne tudjanak róla.
Pedig életcél az kell, akármi ha csak az is h béjeget gyűjtesz má az is jó, de szerintem neked csak az a bajod h nem vagy elég türelmes és kitartó pedig szükséges nem fog minden menni egy szerre lehet h évekbe tellik a célodat elérned vagy akár még több is de utánna malyd meglásd kamatozni fog. amit meg a szüleid gondolnak az meg ne érdekeljen csak engedd el a füled mellett. Biztos fog vmi jó történni az életedben aztán azután más lesz a felfogásod. Amúgy tippelhetek Te lány vagy
Ja és boldog karácsonyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!