Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Rajongok. Ezzel nincs baj?...

Rajongok. Ezzel nincs baj? -Lentebb-

Figyelt kérdés

14 éves vagyok,, és egy 46 éves színész a kedvencem. Úgy értem hogy imádom a filmjeit, a mozdulatait, az arckifejezéseit. Nem vagyok "szerelmes" belé, mint ahogy a 12 évesek gondolják, hogy ők most XY nélkül nem tudnak élni, -sztárra gondolok-, hanem egyszerűen mint színészért vagyok oda érte. Csak azért kérdeztem, mert az oszijaim közt senki nincs -és ismrőseim közt sem- aki ennyivel idősebb színészért "lenne oda".

Köszi a válszokat!!

2009. dec. 22. 21:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
52%

kulturáltabban nem lehetne?

oszijaim = osztálytársaim. nem tudom mi abban az akkora probléma, hogy így írja. nem az a lényeg a kérdésben.

2009. dec. 23. 19:25
 22/25 A kérdező kommentje:
jó nemgáz magát minősíti...
2009. dec. 23. 19:37
 23/25 anonim ***** válasza:
50%

Ez Affektálás.. azaz undorittó szavak.

Miért kell csúfittani a magyar nyelvet? Miért írják át ezeket, a szavakat mikor egyik legszebb nyelv a magyar?

Ettől nem leszel se, nagyobb se, szebb se semmi! Ez csak téged jellemez!

Nem szebb az osztálytársaim szó mint az 'oszijaim'?

2009. dec. 23. 19:55
 24/25 A kérdező kommentje:
én értem ez, de még mindig jobb ez az egy szó mintha az egész szöveg tele lenne cukcsival, édivédivel és a hozzá hasonlókkal.
2009. dec. 23. 20:18
 25/25 anonim ***** válasza:

Tudtam elsőre hogy Jhonny Depp az! xDD

Én is imádom ám.

Figy én is fanolok egy csomó csomó embert, köztük többen már nincsenek is köztünk. Ezzel nincs az égvilágon semmi baj, tök jó program sztem:D

16/l

2009. dec. 27. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!