Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Rajongok. Ezzel nincs baj?...

Rajongok. Ezzel nincs baj? -Lentebb-

Figyelt kérdés

14 éves vagyok,, és egy 46 éves színész a kedvencem. Úgy értem hogy imádom a filmjeit, a mozdulatait, az arckifejezéseit. Nem vagyok "szerelmes" belé, mint ahogy a 12 évesek gondolják, hogy ők most XY nélkül nem tudnak élni, -sztárra gondolok-, hanem egyszerűen mint színészért vagyok oda érte. Csak azért kérdeztem, mert az oszijaim közt senki nincs -és ismrőseim közt sem- aki ennyivel idősebb színészért "lenne oda".

Köszi a válszokat!!

2009. dec. 22. 21:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Ó,hát nekem Liam Neeson volt akkoriban a befutó.......

Nem gáz szerintem,sokkal jobb,mint ha azokért rajonganál,akikért a "kortársaid".Minden második kérdés arról szól,hogy "barátnőm szerelmes lett mitchell musso-ba,állandóan róla beszél,nagyon idegesít mit tehetek most"?(Ki a franc az amúgy?Mit tett le az asztalra?)

Ja,az meg a másik,hogy nem is a barátnőjük lett szerelmes belé...:):):):)

2009. dec. 22. 21:57
 12/25 anonim ***** válasza:

Ugyan már, nincs ezzel semmi baj. Természetes dolog a rajongás szerintem. :D És rajtad kívül még biztos sokan vannak így. Itt vagyok élő példának én is, 15 éves vagyok és jelenleg egy 53 éves színészért, Christoph Waltzért vagyok oda teljes, minden nap vagy ötször megnézek egy-egy kedvenc jelenetet a filmjeiből, mert annyira jól esik nézni~ :D

Szóval fel a fejjel, nincs veled semmi gond. x)

2009. dec. 22. 21:59
 13/25 A kérdező kommentje:

oks, oks, köszi a gyors válaszokat!! am nem tudom ki az akit írtál... xD éppen most néztem Sweeney Todd-ot... xD

imádom!

2009. dec. 22. 22:30
 14/25 anonim ***** válasza:

Johnny Deppet én is bírom.

És még van sok kedvencem rajta kívül is, poszterek a falon meg minden, én is rajongok... 25 évesen, de ez 12 évesen is így volt:D

2009. dec. 23. 02:11
 15/25 anonim ***** válasza:
A Sweeney Todd olyan jóóó :D Mondjuk persze, mert Tim Burton film <3 Bár szerintem Helena Bonham Carter lejátssza a színpadról Deppet benne, de azért ő is zseniális, mint Sweeney Todd :D
2009. dec. 23. 08:06
 16/25 A kérdező kommentje:

Látom nem vagyok egyedül ilyen ,,elvont film fan,,! Tim Burton és Johnny együtt... Plus még Helena... Kedvenc színésznőm... uhh Imádom őket!

iszonyat jók!

2009. dec. 23. 08:33
 17/25 anonim ***** válasza:

uuu igen. Helena+Johnny+Tim Burton = perfection

jövőre Alíz Csodaországban<333

2009. dec. 23. 08:45
 18/25 anonim ***** válasza:
Milyen jó is lesz az Alice Csodaországban, te jó ég. :D Már úúúgy várom <3 Mondjuk Depp mint MadHatter... vicces lesz kicsit. XD
2009. dec. 23. 09:46
 19/25 A kérdező kommentje:

Tökre bele fog illeni a szerebe... szerintem... xD nagyon várjuk!!!! Mondjuk minden szeepbe beleillik...

De vicces lesz. persze!!

2009. dec. 23. 11:31
 20/25 anonim ***** válasza:

Mikor leírtad egyből tudtam, hogy Johnny Depp az. :D Én is imádom, szintén kedvenc színész. :D

Csak egy évvel vagyok nálad idősebb egyébként, s az én osztálytársaim sincsenek az idősebb hírességekért oda, csak az ilyen SP meg egyéb számomra tehetségtelen celebekért rajonganak. De ez engem különösebben nem érdekel, én büszkén vállalom fel, hogy igenis tudom mi a jó. :DDDD

Alice csodaországban. Én is nagyon várom.. :DDD (L)

2009. dec. 23. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!