Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csúnya dolgot csináltam?...

Csúnya dolgot csináltam? Lentebb .

Figyelt kérdés
Anyám testvérének nincs gyereke csak élettársa . Úgy tudom nem lehet gyereke . Bunkó , másokkal szemben lenéző , mindenkit kiröhög és megszól , saját magát viszont az egekig tiszteli , meg mindig mikor valamit csinál dícséri magát . Mikor köszön neki valaki akkor visszaköszön , utána meg halkan hozzá teszi : qrva an*ád . A kis sunyi szemét . Tudom hogy fáj neki hogy nincs gyereke , mert ha meghallja azt a szót hogy gyerek vagy lát egy babakocsit az arca összerezzen és ideges lesz meg magába kezd motyogni mérgesen . Ez a másokkal szembeni nagyképűség és más gyerekére fintorgás pedig függöny a valóság mögött . Néha meglátogatjuk , olyankor mindig azt csinálja hogy megkérdezi mi a helyzet , aztán mikor mesélünk neki miket csinálunk mostanában , mi a helyzet velünk , kiröhög és gúnyolódik , amibe tud beleköt . Rokon , istenem , tűrjük . Ritkán megyünk hozzá. Az udvaron mikor kint van , mindig halljuk hogy magában üvöltözik , mintha egy második személlyel beszélgetne . Mikor biciklizik akkor is rendesen kiabál , és nincs ott senki , meg oldalra néz , mintha biciklizne vele valaki . Becsavarodott , vagy őrült , odaképzel valakit ? nem tudom . Mostanában többet voltunk náluk , és elkezdett parancsolgatni mintha apánknak képzelné magát , testvérem már ráunt . Én mégjobban ráuntam , és mondtam : Neveljed a saját gyereked , ne engem . Utána meg se szólalt többet amíg ott voltunk , csak vörös fejjel bement a szobába és hallottuk hogy mormog . Az élettársa nem veszi komolyan , undorodik tőle de pénzes a pasi és biztos háttér címen inkább szolga lett . Kérdéseim : 1 . a pasi őrült ? 2. megértem hogy fáj neki valami de nem kellene másokkal gonoszkodni . 3 . durva volt amit beszóltam neki ?
2010. jún. 17. 22:11
 1/9 anonim ***** válasza:
sztem tök jó xD én is ezt csináltam volna:D
2010. jún. 17. 23:06
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Őrült.xD

Vannak ilyenek.Nem is szóltál be durván megérdemelte.

2010. jún. 17. 23:15
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

ez egy bizarr pszihológiai eset.

mindenkiben a gyermeket keresi ezért bánt veled így. Nem kellett volna bántani, bár lehet hogy megérdemelte.

2010. jún. 17. 23:37
 4/9 anonim ***** válasza:

ha tényleg magában beszél meg amiket írtál, érdemes lenne ellenőrizni, nincs-e egy megszállója. az okozhat ilyesmit. a pszichológiai része meg nem bonyolult, teljesen nyilvánvaló. nyilván nagy törést okozott benne hogy nem lehet gyereke, meg am is egy elcseszett életet él egy pasi mellett, aki nem szereti, de van pénze.

1: nem, a pasi nem őrült, csak olyan tökös mint egy teáskanna.

2: mint írtam a saját fájdalmát vetíti ki másokra, hogy enyhítse a saját szenvedését. ami persze ördögi kör: leszarja mások érzéseit így azok is leszarják őt, szóval nem kap segítséget a fájdalma enyhítésére és még jobban leszar másokat. de amíg nem hajlandó változtatni ezen, hanem csak gonoszkodik, meg is érdemli.

3: nem volt durva, attól még hogy neki baja van nincs joga megkeseríteni a ti napotokat. személyes szabadsága a saját életét elcseszni, de mindenki szabadsága addig terjed, amíg nem sérti egy másik ember szabadságát. a tiedet sértette, tehát a beszólás jogos volt.

2010. jún. 18. 00:18
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Szegény pasi.Nagyon sajnálom.Szerintem nem őrült, de nagyon nagy fájdalma van, amit nem tud kivel megbeszélni, nem tud neki segíteni senki.Nem volt annyira durva amit mondtál neki, lehet én is ezt tettem volna, de tutira megbántottad szegényt.
2010. jún. 18. 16:51
 6/9 anonim ***** válasza:
És miért nem fogad örökbe, ha úgy is úgy kezel másokat, mintha a gyerekei lennének akk nem mindegy, h az övé vagy sem?
2010. jún. 19. 07:35
 7/9 Funktasztikus ***** válasza:

fáj hogy nem lehet gyeeke és inkább titeket kezelt annak mindha a fia lennél nagyon sajnálom szegényt..eléggé bunkó voltál de minden 2 emberen mulik ha változna....am ronda??mert ha nem akkor ha változik csajt talál dögivel pláne hogy pénzes

14F

2010. jún. 26. 09:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Inkább csúnya , mint szép , de leginkább nagyon nagyon átlagos szürkeegér .
2010. jún. 26. 11:43
 9/9 anonim ***** válasza:
ohhhh fuck....
2010. jún. 26. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!