Mi a véleményed az olyan embereknek akiknek lentebb van a gatyájuk a megszokottnál?
én is ilyen típus vagyok... de én nem azért csinálom mert olyan laza ,hanem mert így érzem jól magam és így szoktam meg, a hasamat sem nyomja egész nap ha felhúzom a mellkasomig a nadrágomat....
de persze a suliba a tanárok mondják meg a szüleim is ,hogy "hol van a gatyád" "fiam húzd feljebb a nadrágodat"
nem értem hogy ez miért zavaró a másik fél számára ,nem bántottam nem csináltam vele semmit,de akkor neki miért van baja velem?
nem tudom megtalálni a tiszteletlenség és a gatyaletolás közötti összefüggéseket ,mert gyanítom ezért akarják hogy feljebb húzzam..
mit gondoltok?
17F
Attól függ.
Nekem pl. van egy barátom, aki folyton lehúzva hordja, de a kabátja/pulcsija általában takarja. Igazából nincs is annyira lehúzva neki teljesen a s*gge alá. Ezzel még úgy ellehet hülyülni.
A másik típus, mikor már a combodon van és RAJságból még odarak egy szegecses övet. Na akkor úgy orrbavágnám.:)
L/tizenx
senki nem kíváncsi az alsógatyádra
amúgy, bár lány vagyok most kispóroltam a nadrágomból az övet és tényleg kényelmes csak szokatlan, mert ugye mindig lecsúszik, de a bugyimat azért nem mutogatom
az oké hogy nem kíváncsi, de ha nem AKKOR NE NÉZZEN ODA
vagy te egész nap azon fáradsz hogy bebiztosítsd hogy mindenkinek a derekánál legyen a gatyója....XD
látom nem sikerül meggyőzni titeket...
akkor mondok egy másik példát ,te szoktad azért csesztetni a másikat mert mondjuk szemüveges ,vagy a tanár nem mondja az órán hogy fiam láss már jobban....
nem ilyen nincs mert az egy rossz képesség a nemlátás
de nem értem hogy miért kell leszólni egy közel hasonló dolgot mikor az illető így érzi jól magát
de zavar ez téged
nem másoknak kéne változtatni, hanem neked, ők beszólnak, hogy jajj a nadrágod húzd már feljebb, te pedig nem foglalkozol velük
na így ok?
Én bírom ha a srácnak levan tolva a gatyája..persze nem combig :DDD
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!