Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mért szeretnek engem az emberek?

Sanyi1234567890 kérdése:

Mért szeretnek engem az emberek?

Figyelt kérdés

Nem értem, egyszerű vagyok, inkább magamnak való.

Nem értem mért keresik a társoságomat az emberek.Nem kezdeményezek nem vagyok vidám vagy kisugárzó személyiség.Nem adok nekik pénzt vagy bármi mást, akkor mért nem hagynak békén?

Suliban is nem piszkálás céljából jönnek beszélgetni stb.. Kimondottan nem tiltakozom (lehet ez a baj) csak válaszolok ha kérdeznek. (Akik meg barátkozni akarnak azokat meg piszkálják... de ez már nem ide tartozik.( Nem adok nekik házifeladatot stb.. ha kérdeznek is azt mondom hogy nemtudom.

Bátyám is viszonylag sok időt szán rám, őt meg főleg nem értem miért.Van munkája barátnője, szabadideje viszonylag kevés gondja meg sok. [nem a gondjairól jön mesélni]

Valaki tudja mért vonzom az embereket?

2014. ápr. 17. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is szeretlek. :)
2014. ápr. 17. 21:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem, de örülj neki.
2014. ápr. 17. 21:41
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem örülök neki, nem szeretek a középpontban lenni. Felidegesít és kellemetlenül érzem magam.

Vagy mit tudnék tenni ez ellen? olyan rohadt bunkó lenni nem akarok velük.

2014. ápr. 17. 21:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Én akkor is szeretlek :)
2014. ápr. 17. 21:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Mért szeretsz engem?
2014. ápr. 17. 22:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Mert nem utállak, és az jobb, mint ha utálnálak. :) És úgy szeretlek, ahogy vagy. :)
2014. ápr. 17. 22:31
 7/9 A kérdező kommentje:
De ez nem jó mert megutáltatni magam a körülöttem lévőkkel nem akarom.
2014. ápr. 17. 23:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha megutáltatnád magad, én akkor is szeretnélek. :)

Fogadd el, hogy másoknak különleges vagy, és örülj neki. :)

2014. ápr. 18. 11:15
 9/9 anonim ***** válasza:
látszik, hogy neked is sok a felesleges szabadidőd, hogy ilyen hülyeségeken agyalsz.
2014. ápr. 20. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!