Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szeretnek engem azok az...

Miért szeretnek engem azok az emberek, akiket én nem tartok jó fejnek?

Figyelt kérdés
nem vagyok nagyképű stb, kedves vagyok velük is, csak magamban nem csípem őket. példa, munkahelyen vki nagyon harsány, elég idegesítő, de igyekszem nem kimutatni. Erre ő meg látványosan rajong értem, h már zavarba ejtő, nem mondom h esélyt sem adok a dolognak, de nem kívánom a társaságát. itt most nem párkapcsolatról van sző, hanem nők között(én is az vagyok). És nem arról van szó(szerintem) h eljátssza h bír, mint én, hanem keresi a társaságom, kikéri a véleményem, megdicsér stb
2012. aug. 17. 21:43
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Meert talan jofejnek tart en marcsak azert is birnam az ilyen embert aki bir es latom ennyire akar baratkozni nem ,hogy meg utaljam de ugy latszik nem vagy melto a szeretetukre...en ha valakit nem birok kimutatom vagy max nem vagyok vele kedves ...kicsit fura vagy te is na:)
2012. aug. 17. 21:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, velem is így van.
2012. aug. 17. 21:50
 3/10 A kérdező kommentje:
nem gonoszkodom. Van még egy konkrét példám, egyszer voltam egy táborban, ahol volt egy nagyon hisztis lány. Legszívesebben leütöttem volna de nem tettem. Egyszer csak észrevettem h mindig követ, jön utánam, azóta is mindig ír, látom a szemében komolyan, h rajong értem :D Nekem meg teher. És nem értem h ez h lehet h nem veszi észre
2012. aug. 17. 21:51
 4/10 anonim ***** válasza:
:D nem tudom kerdve kerdezo lehet kedvesnek tunsz jo az aurad:) Mennyi idos vagy amugy ha megkerdezhetem?
2012. aug. 17. 21:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ha valakit nem bírok azt a tudtára is adom. És nem kétszínűsködök :)
2012. aug. 17. 21:57
 6/10 A kérdező kommentje:

nem kétszínűsködés szerintem ha nem mutatom ki a munkatársamnak h nem csípem. Nem akarok bunkó lenni azzal nem lesz jobb

22 éves vagyok

2012. aug. 17. 21:58
 7/10 anonim ***** válasza:
AHAM akkor egy evvel fiatalabb vagy nalam:) Ha nem vagy rajuk kivancsi es bunko sem akarsz lenni akkor csak legy erdektelen es tavolsagtarto es majdcsak lekopnak idovel:)
2012. aug. 17. 22:01
 8/10 anonim ***** válasza:

A kétszínűsködést most én itt úgy értettem hogy nem mutatom azt hogy jajj de jó hogy a közelemben vannak.

Nem tudtam rá jobb szót ne haragudj:)

2012. aug. 17. 22:23
 9/10 anonim ***** válasza:
ne is legyél bunkó. közömbös legyél. :)előző vagyok
2012. aug. 17. 22:23
 10/10 anonim ***** válasza:

én is többször voltam így

ki nem állhattam az illetőket mégis mindig kerestek, megvártak meg folyton rajtam akartak lógni.

ugyanez, hogy próbálok mindig kedves lenni mindenkivel

viszont megfigyeltem hogy ezek az emberek általában olyanok akikkel senki nem akar lógni de legalábbis nincs jó barátjuk. gondolom azzal hogy nem taszítom el őket rögtön azt hiszik van esély a szorosabb viszonyra.

én viszont csak felszínes dolgokra törekszem

úgy rázom le őket hogy továbbra is kedves vagyok de ha meg akar várni vagy programot akar gyorsan csinálok egy szimpatikusabb emberrel vagy hirtelen nem érek rá stb.

ha ír nekem akkor éppen sietek valahova vagy "főzök" közben és csak félóránként tudok reagálni...egy idő után megunják hogy nem vagyok mindig kéznél vagy társaságban körülzsonganak mások és ők nem férnek oda (finoman úgy intézem ezt is hogy valami nagyon locsi-fecsit kérdezek a kedvenc témájáról és akkor lehet rá figyelni vagy én szórakzotatok mindenkit és akkor nem tud mellettem szóhoz jutni :D

vannak trükkök és ezekkel még meg se bántod

2012. aug. 17. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!