Miért szeretnek engem azok az emberek, akiket én nem tartok jó fejnek?
nem kétszínűsködés szerintem ha nem mutatom ki a munkatársamnak h nem csípem. Nem akarok bunkó lenni azzal nem lesz jobb
22 éves vagyok
A kétszínűsködést most én itt úgy értettem hogy nem mutatom azt hogy jajj de jó hogy a közelemben vannak.
Nem tudtam rá jobb szót ne haragudj:)
én is többször voltam így
ki nem állhattam az illetőket mégis mindig kerestek, megvártak meg folyton rajtam akartak lógni.
ugyanez, hogy próbálok mindig kedves lenni mindenkivel
viszont megfigyeltem hogy ezek az emberek általában olyanok akikkel senki nem akar lógni de legalábbis nincs jó barátjuk. gondolom azzal hogy nem taszítom el őket rögtön azt hiszik van esély a szorosabb viszonyra.
én viszont csak felszínes dolgokra törekszem
úgy rázom le őket hogy továbbra is kedves vagyok de ha meg akar várni vagy programot akar gyorsan csinálok egy szimpatikusabb emberrel vagy hirtelen nem érek rá stb.
ha ír nekem akkor éppen sietek valahova vagy "főzök" közben és csak félóránként tudok reagálni...egy idő után megunják hogy nem vagyok mindig kéznél vagy társaságban körülzsonganak mások és ők nem férnek oda (finoman úgy intézem ezt is hogy valami nagyon locsi-fecsit kérdezek a kedvenc témájáról és akkor lehet rá figyelni vagy én szórakzotatok mindenkit és akkor nem tud mellettem szóhoz jutni :D
vannak trükkök és ezekkel még meg se bántod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!