Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az emberek miért szeretnek...

Az emberek miért szeretnek mások családi életében vájkálni?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasni ilyet pl. ez az "ősanyázás" vagy az,hogy apuka dolgozik míg anyuka otthona van. Elhiszem,hogy sokak értékrendjébe nem férnek ezek a dolgok bele vagy ellenkeznek a felfogásukkal,de mit érdekel valakit más magánélete? Ha ők így boldogok,ha nekik így jó. Miért kell valakit emiatt elítélni,mikor nem is látnak bele az életükbe? Miért nem a saját életükkel,családjukkal foglalkoznak?

És ez még egy csomó dologra vonatkozik,mert sokan csak másokkal foglalkoznak,mások felett ítélkeznek.

2012. nov. 21. 17:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért jó leszólni másokat, mert ha te rosszabb vagy nálam, akkor én nyilván jobb vagyok. Az meg jó érzés, szóval ilyenkor igazából magával foglalkozik az ember, próbálja magát kicsit jobbnak látni (mert alapból vmi gondja van magával).
2012. nov. 21. 18:01
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
hát én erre mindig azt mondom , hogy aki más életével foglalkozik az bizonyára unatkozik vagy az ő élete nem elég mozgalmas így inkább másén csámcsog . valamint még ugyanazt tudom mondani mint az előttem szóló ... ez így manapság az emberek más szemében a szálkát meglátják , de a gerendát a sajátjukban még csak észre sem veszik...
2012. nov. 21. 18:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg csak akkor tudnak beleszólni, ha teret engedsz nekik. Szóval ha felteszel egy olyan kérdést, hogy "Az oké, hogy anyuka otthon van, miközben apuka dolgozik?", akkor nyilván kapsz hideget is és meleget is. A fórum keretein belül természetes a vájkálás, hiszen részben arról szól,hogy a véleményünket kicseréljük. Kérdezés nélkül persze pofátlanság.
2012. nov. 21. 18:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell olyan kérdést feltenni. Az életben pedig az olyan emberekkel akik áskálódnak nem kell tartani a kapcsolatot, ilyen egyszerű.
2012. nov. 21. 18:09
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Ha minden rendben miért ír ki ide kérdést? :-))
2012. nov. 21. 18:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A boldog és elégedett embert nem érdekli mások élete. De az sem, hogy mások mit mondanak az ő életéről.
2012. nov. 21. 18:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Aki más életével foglalkozik,annak a sajátja unalmas,és silány.
2012. nov. 21. 18:53
 8/11 anonim válasza:
100%

Hogy az emberek miért szeretnek mások családi életében vájkálni?

Mert, ha sajátjában vájkálna, az sokkal büdibb lenne.

Ezért nem beszélnek pl. őszintén magukról az emberek, csak dicsekszenek és dicsekszenek.

Igaz az, hogy a boldog, elégedett ember leginkább magával foglalkozik és nem áll le pletyizni. Még telefonon sem!

2012. nov. 21. 19:04
 9/11 anonim ***** válasza:
53%

Te is másokkal foglalkozol Kérdező!

A vájkálókkal.

Te miért nem a saját dolgoddal törődsz?

2012. nov. 21. 21:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Sokan megsértődnek az igazságon, csak maguknak is hazudnak.
2012. nov. 21. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!