Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » én vagyok a második a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

én vagyok a második a barátom életében. Szeretnék csak én lenni neki de nem tudja h mondja el a másik lánynak?

Figyelt kérdés
kb két hete vagyunk együtt titokban.nem tudom mit csináljak mert beleszerettem és azt hiszem ő is belém.az egész egy discoban kezdődött,odajöt és lesmárolt.akkor még nem tudtam h van bnője.tudom h ez nem a leg ígéretesebb dolog,de ez van.:Snem akarok szakítani és sajnos ő sem a bnőjével mert már 10 hónapja együtt vannak.sehogy sem tud dönteni,pedig engem jobban szeret.(állítása szerint)ez azért van mert az a biztos háttér neki,és megértem,de nem ez így nem jó.a szüzességem is vele veszítettem el,de nem bántam meg.csak nem tudom,h most mit csináljak.döntésképtelen vagyok!kérlek segítsetek mert ezen nagyon sok múlik!:S:(
2009. jún. 15. 18:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem , ha Téged tényleg jobban szeretne már elhagyta volna a baránőjét , nem rosszbol !Szerintem keress egy másik fiut , vagy beszélj vele h cselekedjen,minnél hamarabb mert ez igy neked nem jo !
2009. jún. 15. 18:08
 2/16 anonim ***** válasza:
94%

Nem lehet valódi ez a kérdés... Ezt nem tudja az agyam bevenni...

Ám legyünk naivak és segítőkészek:

Szerintem ostoba voltál, hogy lefeküdtél vele, anélkül, hogy biztosnak tudnád a kapcsolatotokat... Mellesleg nem hiszek abban, hogy 2 hét alatt bele lehet szeretni egy emberbe, akit onnan ismersz, hogy egyszercsak a szádon landolt...

Szerintem nem fog szakítani a másik lánnyal, veled csak szórakozott/ik, és csak arra kellettél neki.

Szerintem a legjobb az lenne, ha elfelejtenéd. Ennyi.

2009. jún. 15. 18:08
 3/16 anonim ***** válasza:
96%

ha a kérdés nem kamu, akkor a válaszom:

drágaságom, férfiből van, van egy 10 hónapos kapcsolata, biztos unta a banánt, így jól jöttél neki te, ergo csak a d_gásra kellesz neki...ha jót akarsz magadnak, akkor keresel egy másik, egyedülálló, normális fiút

20/L

2009. jún. 15. 18:16
 4/16 anonim ***** válasza:
91%

szerintem is az utolsó válaszoló mondta meg az igazat!!!

két hét után lefeküdi??? jó nincs vele baj, de mégis, egy másik csaj mellett??,

gondolj bele ha te vagy neki az igazi, és tényleg szeret, akkkor miért nem szakad el a mmásik csajtól, és akkor neki is azt mondja, hogy"téged szeretlek a legjobban"????

meg h. biztos nem kockéztatná a biztos kapcsolatát egy frissre.

NAGYON SAJNÁLOM DE JOBB HA HAMARABB SZAKÍTASZ VELE, NEHOGY JOBBAN FÁJJON KÉSŐBB!!!!!:-)

2009. jún. 15. 18:23
 5/16 A kérdező kommentje:
nem kamu kérdés amúgy már ez már vagy 3 hónapja volt,h megismerkedtünk.abban lehet valami h hülye voltam h lefeküdtem vele...nem tudom:Snem akarom őt elfeljteni mert tényleg szeretem mert én ilyen gyorsan szerlembe esős típus vagyok.:)nem tudom h mit mondjak neki.beszéltünk már arról h hagyja el a csajt,de nem tud dönteni mert azt mondja h őt is szereti meg engem is.nem erőszakoskodott a szexnél,inkább megkérdezte h biztosan akarom e?én meg hát bevoltam indulva és igent mondtam:Sszval még mindig nem tudom h mit csináljak?!
2009. jún. 15. 18:25
 6/16 anonim ***** válasza:
70%

Szereted,mert szép,hisz eddig még soha nem volt büdös a szája,nem volt izzadság szagú,még nem vetted észre h milyen hibái vannak,hogy hogyan reagál a veszekedésekkor,milyen ha nagyon részeg,láttad már nagyvécézés közben? Figyelj, ne keverd össze a pillanatnyi fellángolást a szerelemmel és a szeretettel!

Őszintén? Szerintem nem vagy bele szerelmes,és ahogy kivettem a szavaidból az eddigi pasidba se voltál! Hány éves vagy?

2009. jún. 15. 18:30
 7/16 anonim ***** válasza:
92%

Ja boccs,most értettem meg h te azt hiszed h van köztetek kapcsolat!és h vele nem akarsz szakítani!

Szerintem ti nem kapcsolatban vagytok hanem kihasznál! 18:31es köszi a lepontozást

2009. jún. 15. 18:34
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Az lényegtelen, hogy mikor történt meg, és mennyi ideje ismeritek egymást. Felelőtlenség volt, ezen nem változtat semmi.

Szerintem nincs is jogod választás elé állítani, hogy "vagy én, vagy az a másik", ugyanis ebben a hármasban te voltál/vagy a 3. fél...

Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de még mindig azt gondolom, hogy legjobb lenne elfelejtened ezt a srácot, és keresni valaki mást.

Őszintén: hány olyanról hallottál, hogy a fiú/férfi/pasi tényleg elhagyta a barátnőjét/feleségét/párját a szeretőjéért, vagy egy 2. lányért? :S

2009. jún. 15. 18:41
 9/16 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok...komolyan nem tudom h mit csináljak még ezek után sem...értem én sőt mostmár belátom h baromi nagy hülyeség és felelőtlenség volt vele lefeküdnöm:S:'(de hát szeretem.(L)és nagyon nem akarok vele szakítani.tudom h még elég fiatal vagyok,de úgy érzem h egyszer majd ott hagyja a lányt és csak az enyém lesz.nem tudom h mi lesz belőle de köszönöm a hozzászólásokat és még elolvasnék egy párat.nagyon szívesen veszek bármilyen tanácsot!köszönöm!
2009. jún. 15. 18:53
 10/16 anonim ***** válasza:

Ha tényleg szeret, akkor meg fog keresni. Szerintem most ne keresd a társaságát egy jó darabig, ez két dologra jó:

1: könnyebben elfelejted, vagy könnyebben túllépsz rajta

2: ha észreveszi, h nem vagy, és hiányzol neki, akkor lépni fog.

2009. jún. 15. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!