Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » én vagyok a második a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

én vagyok a második a barátom életében. Szeretnék csak én lenni neki de nem tudja h mondja el a másik lánynak?

Figyelt kérdés
kb két hete vagyunk együtt titokban.nem tudom mit csináljak mert beleszerettem és azt hiszem ő is belém.az egész egy discoban kezdődött,odajöt és lesmárolt.akkor még nem tudtam h van bnője.tudom h ez nem a leg ígéretesebb dolog,de ez van.:Snem akarok szakítani és sajnos ő sem a bnőjével mert már 10 hónapja együtt vannak.sehogy sem tud dönteni,pedig engem jobban szeret.(állítása szerint)ez azért van mert az a biztos háttér neki,és megértem,de nem ez így nem jó.a szüzességem is vele veszítettem el,de nem bántam meg.csak nem tudom,h most mit csináljak.döntésképtelen vagyok!kérlek segítsetek mert ezen nagyon sok múlik!:S:(
2009. jún. 15. 18:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Pont ezt akartam írni! Tarts egy kis távolságot!Itt most nem arról van szó hogy lefeküdtél vele hanem h kihasznál! Ha egy ideig nem taliznál vele,meglátnád a reakcióját! Szerintem érdemes kipróbálnod! 18:34es
2009. jún. 15. 19:02
 12/16 anonim ***** válasza:

Nyugi! nem volt hülyeség, hogy lefeküdtél vele! szereted és jó volt nem? mi többet várhat az ember az első alkalomtól.. az, hogy hosszú távon nem biztos, hogy összejön a dolog, nem jelenti, hogy ez egy rossz döntés lett volna. raktározd el, mint szép emléket és ne hagyd, hogy megmagyarázzák Neked, hogy nem volt szép!!!

A srácról annyit:van olyan, hogy az ember beleun egy kapcsolatba, talál mást és rögtön szerelembe esik,mert új, mert nincs elrontva, mert még nincs az a sok nehézség ami a régi kapcsolatnál. De ettől még tényleg szerethet. könnyen el tudom képzelni, hogy tipródik,s nem tudja mit tegyen. voltam ilyen szituációban, s azóta is úgy gyengédséget érzek, mikor eszembe jut, ami köztünk volt. De nem jöttem össze vele végül. Egyszerűen mert megkeveredik az ember. Biztosan ragaszkodik a lányzóhoz, s ameddig nem győződik meg arról, hogy az reménytelen, nem fogja ott hagyni. Ettől nem szemét, csak a Te szempontodból szerencsétlen ez a helyzet. Szerintem ne kérd, hogy hagyja ott. Kíméld meg magad, ülj le vele. Hogy szereted, és ha otthagyta és kiheverte(!!!) akkor keressen meg. de addig csak szenvedtek. vagy legalábbis Te tuti. Így ha tényleg szeret, egy éven belül elhagyja kipiheni és a Tied lehet. Ha nem vagy fontos neki, szépen zárjátok le legalább, s nincs nagy csalódás, csak szép emlékek. Én ezt javaslom.

2009. jún. 15. 20:20
 13/16 anonim ***** válasza:
hm és jó érzés másodiknak lenni?? hazamegy, megd*gja a bnőjét, aztán meg belógatja a pecabotot. szerinted mire tart?? majd hülye lesz otthagyni a biztos kapcsot. Amúgy meg ha ott is hagyná, akkor te is félhetnél később,mert ő olyan típus ezek szerint aki csak úgy száll a csajokra a diszkóban.. kitudja hány nője lenne melletted is! Nők vagyunk,legyen már ennyi tartás bennünk hogy nem funkcionálunk tárgyként, pláne nem másodlagosként.. keress magadnak egy szingli pasit aki csak téged szeret.és más kapcsolatát sem barmolod szét. Neked hogy esne???fiatal vagy még!sok szingli srác rohangál az utcán. 22/L
2009. jún. 15. 20:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Mégis mi múlik ezen?? Amit megtettél azt le nem mosod magadról. B'szás előtt feltétlen kell a csók, vagy a nélkül is bárkire felakadsz? Legalább kérj érte pénzt. Emberke, ezt a kezdetet rém elrontottad. Ne súlyosbitsd!
2009. jún. 15. 21:26
 15/16 A kérdező kommentje:
nagyon félek a csalódástól és tudom h ennek így is úgyis az lesz a vége de kitudja.lehet h nem.szval mindenki szerint hagyjam ott a barátomat,mert ezzel végülis én vagyokaz aki rossz?és amúgy köszi a pozitiv választ én is így gondolok rá vissza!szép volt nagyon,jó volt nem is fájt,szeretem és minden nagyon emlékezetes marad számomra!köszi:$
2009. jún. 15. 21:37
 16/16 anonim ***** válasza:
nos, csatlakoznék az előttem szólókhoz, nincs értelme így. a biztosat nem fogja feladni, plussz ha igen, még akkor is ott van,hogy ezt a csajt is megcsalja,ha te lennél az akivel felvállalja a kapcsolatát, akkor valószínű melletted is lenne még egy csaj akit lekapott a buliban...
2009. jún. 16. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!