Barátom kisfia utál, vagy ez csak egy ilyen korszak az életében?
3 éve vagyok együtt a barátommal, a kisfia 12 éves múlt. Mikor összejöttünk, és megismertem a fiát, látszott rajta, hogy kedvel, elég belevaló kissrác, mindig mosolyog, beszél, érdeklődik. Mostanában ez annyira már nincs így, azóta összeköltöztünk a barátommal, és mikor itt van, kérdezem, hogy mi volt a suliban stb, de alig akar válaszolni, mintha haragudna rám vagy ilyesmi. Már nem akar velem eljönni sehova, pl. mikor mondom, hogy gyere, elviszlek focizni (mindig tőlünk megy, és messze van a pálya a házunktól), mondja, hogy nem kell, majd sétál. És ilyeneket tök sokszor csinál mostanában. Úgy érzem, nem szeret már, pedig eddig mindig olyan aranyos volt. Én nem érzem, hogy tettem volna valamit is ellene, mindig jól érezte magát velünk, volt olyan, hogy velem kettesben eljött az állatkertbe:) Szerintetek miért lett velem ilyen közömbös? Ennyi idősen a fiúknak van ilyen korszakuk?
26/L
Ha van volt feleség lehet, hogy ellened hangolja őt.
Az összeköltözés megviseli a gyerekeket.
Talán eddig a papa mellett lévő kedves lány voltál, aki kész ajándék egykisgyereknek, most viszont rájött, hogy te vagy az apuval és nem anyu...miért? Ha ezt helyreteszi magában, akkor újra fog szeretni.
23L
Vagy lehet, hogy haverok előtt gáz, hogy még őt kísérgetik...
Több ilyen szituáció is van? Hogyha kettesben/hármasban vagytok, akkor hogy viselkedik veled?
Szerintem az összeköltözéstől változott meg.
Sajnos nálunk is így volt. :(
Lehet, hogy tinikori változáson megy át, és kezdődik, hogy semmi sem tetszik neki, de az is lehet, hogy anyukája nem szereti, hogy összeköltöztetek, és tölti a gyerek fejét.
Beszélgess vele, de ne úgy leülve, hanem miközben csinálsz valamit. Hozz elő egy témát, hogy te az embereket azért szereted, ahogy veled bánnak, és szimpatikusak, hiába mondja valaki pl. rá, hogy milyen idétlen tini, azt majd te eldöntöd, hogy neked szimpatikus e vagy se. Hátha leesik neki (ha netán anyuka oltja) hátha rákezd látni a dologra. De ne magatokra értve hozd elő a témát, hanem valahogy másképp.
Remélem rendben lesztek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!