Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyenek is vagyunk, mi...

Milyenek is vagyunk, mi nyilas jegyben született nők?

Figyelt kérdés
Én-is- így látom magam:igyekszem mindenkinek megfelelni,persze nem önzetlenségből,hanem mert szeretem,ha felnéznek rám,kedvelnek.Mindig a társaság középpontja vagyok,a munkahelyemen is elismernek,jobban mint a többieket.Imádok előadást tartani másoknak,viszont nehezemre esik a másikat végighallgatni.Írország,Alaszka,Skócia hallatán úgy érzem,rossz helyen vagyok itt,el kell mennem messze,az említett vidékekre.Szinte fizikai fájdalmat érzek,ha belegondolok,talán soha nem fog ez megtörténni velem.Sokszor túl komoly vagyok,mondják szigorú.Sok energiámba telik nem elmondani a nem kérdezett véleményem.Határozott,és elbűvölő vagyok.Az emberek nem feltétlen szeretnek,-mert néha igen arrogáns,talán kioktató vagyok-de tisztelnek.Írtózom attól,hogy középszerű legyek.-A sérelmeimet nagyon őrzöm magamban,nem is akarom elfelejteni őket.Színeim:barna,fekete,szürkészöld.Magas,egyenes- sőt gőgösen egyenes -tartású vagyok.Rengeteg szeretet van bennem,de csak az esendők és a szeretteim felé mutatom ki...és Te?
2009. dec. 17. 15:15
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Rossz ripacsok.A végtelenségig gátlástalanok.Nos,kb. ennyi.
2009. dec. 17. 17:17
 32/43 anonim ***** válasza:
Én még mindig jól szórakozom bocsi, de ez annyira nevetséges, oké tény, hogy van itt 2 szűz jegyű és rohadt idegesítő mindkettő, de ez csak véletlen.
2009. dec. 17. 17:18
 33/43 A kérdező kommentje:
Az a helyzet,hogy Isten most általam bekopogtat hozzád.Miért?Miért ne?Mert ugye természetesen nincsenek véletlenek.Talán ezért a mondatomért kellett végigolvasnod az egészet.
2009. dec. 17. 17:23
 34/43 anonim ***** válasza:
akkor saját környezetemből cáfolnám meg, hogy a szűz jegyben születettek elviselhetetlenek. az én anyukám is "szűz" (:D), de nagyon nagyon kedves és jó lelkű, csendesebb típúsu, nem hiszem hogy sok embert bánthatott volna meg valaha az életében. :)
2009. dec. 17. 17:26
 35/43 A kérdező kommentje:
Nem,nem vagyok jehovista,sem egyéb tömörület tagja."Csak" egy ember,aki ismeri a jó irányt.
2009. dec. 17. 17:26
 36/43 A kérdező kommentje:
Természetesen semmi bajom a szűz jegyűekkel.Csak ha előjön a fanatizmusuk.
2009. dec. 17. 17:30
 37/43 anonim ***** válasza:

Az én anyukám Szűz és nagyszájú

A Nyialsok meg továbbra is nagyképűek :D

Amúgy nem mindenki álszerény,akir "szerény",csak néhányan annyira önteltek,hogy el se tudják képzelni,milyen,ha vki sz*rnak érzi magát

2009. dec. 17. 17:54
 38/43 anonim ***** válasza:

17:54

én igen is el tudom képzelni és nagyon sz@r érzés, de önteltnek jobb lenni valljuk be

2009. dec. 17. 18:44
 39/43 anonim ***** válasza:
80%

Szió,én úgy mondanám,hogy mi nyilasok nem vagyunk nagyképűek,és beképzeltek,csak tisztában vagyunk a képességeinkel.És ez nagy különbség.

Akár én is írhattam volna ezt a kérdést,mert én is szeretem felkavarni az állóvizet,és kedvelem az észérvekre alapozott vitákat.Szivesen veszem bárkitől az építő jellegű kritikát is,mert mindenből hajlandó vagyok tanulni.

Sok embert irritálok sajnos,pedig nem akarok senkinek okoskodni,vagy akár megbántani.Csak magamból indulok ki,hogy amit én elviselek,azt más is elviselhetné.De nem..

Én kedvelnélek,azt hiszem...

2009. dec. 17. 22:15
 40/43 anonim ***** válasza:

igaz igaz és igaz :D talán a színek nem felelnek.

teljesen ilyen vagyok :)

2009. dec. 19. 11:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!