Mi legyek Én? Szike, kémcső, írógép vagy legyen akár varrógép minden a kezembe született.
Figyelt kérdés
Még nem tudom mi legyek.
De sokminden érdekel, antropológia, fiziológia, pszichológia stb.
Talán orvos? Az öcsém beteg és ha kötést kell cserélni, azt is alig várom...
A kórház olyan különleges, de az orvosok közt feszengve érzem magam.
Nem tudom lenne e erőm hozzá.
6évig csak tanulni... és még tovább...amíg csak élek
Mégis tudni akarom, milyen egy életet a kezemben tartani...
De ott a fizika, a töri és még más...
Mi lesz így az antropológiával? a herpetológiával? Vagy a geológia? És az írás? Vagy talán a pedagógia?
Segítsetek!!!!!!! Hogyan döntsek?
F17
2010. júl. 2. 01:38
1/9 anonim válasza:
ezt most komolyan gondoltad háromnegyed 2-kor?
2/9 A kérdező kommentje:
nem muszály válaszolni Babi
2010. júl. 2. 01:45
3/9 anonim válasza:
Herpetológus akartam lenni amíg nem jártam másfél évet biosz szakra :) Úgyhogy csak erről tudok nyilatkozni. Mire eljutsz a herpetológiáig annyi mást kell tanulnod, hogy én már inkább gondoznám őket az állatkertben... De ha ennyi minden érdekel, még akár tetszhet is. Kémia (rengeteg), fizika, etológia, sejtbiológia, mikológia, növénytan ... és minden más.. Na ez van itt. Szeretnék ezzel foglalkozni, de egyetemen ezen a sok mindenen nehéz azért átküzdeni magam. Egyébként a biológia szak elvégzése után lehetsz neurológus is, kutatóorvos... van sok lehetőség. (Egész szuperül hangzik, csak hát beledöglök :D )
5/9 anonim válasza:
A muszáj nekem is szemet szúrt de a Babival azt hittem Babi nénire célzott...
6/9 A kérdező kommentje:
az Babinéni...
2010. júl. 2. 02:32
9/9 anonim válasza:
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:30
hüllőszakértő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!