Aki 1998. április 15-én született az hány éves lesz 2010 április 15-én?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem mert az egyik osztálytársamnak ma volt a születésnapja de ő azt állítja h 1998 április 15-én született ám ő azt állítja hogy ennek ellenére ő már 13 éves. írtóra idegesít valaki meg tudná mondani h akkor most mi van?????2010. ápr. 15. 20:41
1/8 anonim válasza:
Számold ki. 11 éves vagy, biztos tanultok már matematikát, nem?
4/8 anonim válasza:
ma töltötte be 12-t és holnap kezdi el a 13-ik életévét,amit majd 2011.apr. 15 tölt be es utana kezdi a 14iket stb stb
érted? még csak 12 évet töltött be, és most kezdi a 13ik életévét, tehát még nem 13 mer még nem töltötte be.
5/8 anonim válasza:
Akkor én holnap elkezdem a 18.életévem??
Ez ugye nem komoly???
6/8 A kérdező kommentje:
köszi
2010. ápr. 15. 21:39
7/8 anonim válasza:
A halottak életkorát mindig úgy adják meg, hogy x-edik életévében elhunyt. Ez az utolsó megkezdett évet jelöli.
Te pedig a 17. születésnapod másnapján már a 18. évedben jársz.
8/8 A kérdező kommentje:
De ő úgy értette h most töltötte be a 13-at
2010. ápr. 17. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!