Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyenek is vagyunk, mi...

Milyenek is vagyunk, mi nyilas jegyben született nők?

Figyelt kérdés
Én-is- így látom magam:igyekszem mindenkinek megfelelni,persze nem önzetlenségből,hanem mert szeretem,ha felnéznek rám,kedvelnek.Mindig a társaság középpontja vagyok,a munkahelyemen is elismernek,jobban mint a többieket.Imádok előadást tartani másoknak,viszont nehezemre esik a másikat végighallgatni.Írország,Alaszka,Skócia hallatán úgy érzem,rossz helyen vagyok itt,el kell mennem messze,az említett vidékekre.Szinte fizikai fájdalmat érzek,ha belegondolok,talán soha nem fog ez megtörténni velem.Sokszor túl komoly vagyok,mondják szigorú.Sok energiámba telik nem elmondani a nem kérdezett véleményem.Határozott,és elbűvölő vagyok.Az emberek nem feltétlen szeretnek,-mert néha igen arrogáns,talán kioktató vagyok-de tisztelnek.Írtózom attól,hogy középszerű legyek.-A sérelmeimet nagyon őrzöm magamban,nem is akarom elfelejteni őket.Színeim:barna,fekete,szürkészöld.Magas,egyenes- sőt gőgösen egyenes -tartású vagyok.Rengeteg szeretet van bennem,de csak az esendők és a szeretteim felé mutatom ki...és Te?
2009. dec. 17. 15:15
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Kedves 15.25-ös!Az lehet,hogy nálunk őszintébb,egyenesebb embert nem találni.Ezért tűnünk talán érzéketlennek...de ha kell,én addig viszlek a hátamon,amíg nem tudsz újra lábra állni.
2009. dec. 17. 15:41
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
én elég önző vagyok,nehezen alkalmazkodom,szeretem a rutint(tehát a változásokat nem annyira),szeretek okos lenni,de nem vagyok okoskodó...néha strébernek tűnhetek,de azért nem viszem túlzásba...inkább szerénynek mondanak,érdekes módon...jah és lusta vagyok..
2009. dec. 17. 15:42
 13/43 anonim ***** válasza:
100%

utolsó válaszoló vagyok

kiegészítés:

az utazás gondolata engem is sokat foglalkoztat,és engem is idegesít a gondolat,h.nem tanulhatok meg az álom-nyelvemen(spanyol)és nem jutok el oda...önsajnálatra hajlamos vagyok..

2009. dec. 17. 15:44
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
optimisták
2009. dec. 17. 15:45
 15/43 A kérdező kommentje:
Az elbűvölő jelző használatakor nem arra gondoltam,hogy "okos és gyönyörű".Hanem a kisugárzásomra.
2009. dec. 17. 15:56
 16/43 anonim ***** válasza:
Te jó ég!!te mennyire önimádó vagy!!
2009. dec. 17. 16:05
 17/43 anonim ***** válasza:
sztem nem nagyképű..csak ezzel a szóval tudta legjobban kifejezni h.milyen hatást vált ki másokból..elég jól ismeri önmagát a kérdező..
2009. dec. 17. 16:07
 18/43 anonim ***** válasza:

első vagyok

optimista???

Idehívom a férjem , hadd röhögjön:-))))

Olyan pesszimista, hogy csak na.-))

2009. dec. 17. 16:16
 19/43 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Ahogy mondod,a realítás talaján állok,diplomatikus vagyok általában.Nem fényezem magam,de nem is álszerénykedem,mint sokan mások.Te milyen jegyű vagy?
2009. dec. 17. 16:18
 20/43 A kérdező kommentje:
A 16.07-esnek írtam az előbb.
2009. dec. 17. 16:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!