Milyenek is vagyunk, mi nyilas jegyben született nők?
Figyelt kérdés
Én-is- így látom magam:igyekszem mindenkinek megfelelni,persze nem önzetlenségből,hanem mert szeretem,ha felnéznek rám,kedvelnek.Mindig a társaság középpontja vagyok,a munkahelyemen is elismernek,jobban mint a többieket.Imádok előadást tartani másoknak,viszont nehezemre esik a másikat végighallgatni.Írország,Alaszka,Skócia hallatán úgy érzem,rossz helyen vagyok itt,el kell mennem messze,az említett vidékekre.Szinte fizikai fájdalmat érzek,ha belegondolok,talán soha nem fog ez megtörténni velem.Sokszor túl komoly vagyok,mondják szigorú.Sok energiámba telik nem elmondani a nem kérdezett véleményem.Határozott,és elbűvölő vagyok.Az emberek nem feltétlen szeretnek,-mert néha igen arrogáns,talán kioktató vagyok-de tisztelnek.Írtózom attól,hogy középszerű legyek.-A sérelmeimet nagyon őrzöm magamban,nem is akarom elfelejteni őket.Színeim:barna,fekete,szürkészöld.Magas,egyenes- sőt gőgösen egyenes -tartású vagyok.Rengeteg szeretet van bennem,de csak az esendők és a szeretteim felé mutatom ki...és Te?2009. dec. 17. 15:15
21/43 anonim válasza:
16:07 vagyok
nyilas:)
én írtam spanyolos választ is:)
22/43 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok optimista.Az agykontrolosdi bevonzás,erőszakosan pozitív gondolkodás sem hatott rám.Ellenben hiszek a jó öreg Istenben.Nem vagyok egy new age fan,meg kell hagyni:)))
2009. dec. 17. 16:25
23/43 anonim válasza:
megint én(16:07-es)
én se vagyok optimista...csak néha mások előtt úgy teszek..de nem öncélúan..nekik akarok jót..de inkább a rosszra kéászülök...az a biztos...
24/43 anonim válasza:
Elolvastam a kommenteket meg a kérdező kérdését és válaszait is és szépen egyesével végigröhögtem az összeset. Annyira élvezem, hogy így 2009 végén még mindig ilyen bolond mindenki, hogy csillagjegy alapján osztályozza az embereket, kész röhej, ilyenkor legszívesebben képenröhögnék mindenkit aki ide beírt. A válasz igen nyilas vagyok, biztosan ezért vagyok ilyen gonosz.
25/43 A kérdező kommentje:
Mit keresel itt?Amit én lesz@rok,nem kommentálom.Te nem gonosz vagy.
2009. dec. 17. 16:52
27/43 anonim válasza:
Már tudom miről fog szólni a következő háború: Nyilasok vs. Bikák, nagyon durva lesz, amúgy nem szarom le a kérdést, jól elszórakozom rajta ezért is kommentálom
28/43 A kérdező kommentje:
A szüzeket előbb likvidáljuk,igen idegesítő jegy,nem gondolod?(látod,gondoskodom a szórakoztatásodról:most támadnak a szüzek!:)))
2009. dec. 17. 17:09
29/43 anonim válasza:
Jó ötlet, nagyanyám a világ legidegesítőbb valaha élt személye és szűz jegyű, na meg még 1 valaki szűz jegyű itt a családban ő sem piskóta. :D
30/43 anonim válasza:
az én anyám szűz,
brrrrr rettenetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!