Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyenek is vagyunk, mi...

Milyenek is vagyunk, mi nyilas jegyben született nők?

Figyelt kérdés
Én-is- így látom magam:igyekszem mindenkinek megfelelni,persze nem önzetlenségből,hanem mert szeretem,ha felnéznek rám,kedvelnek.Mindig a társaság középpontja vagyok,a munkahelyemen is elismernek,jobban mint a többieket.Imádok előadást tartani másoknak,viszont nehezemre esik a másikat végighallgatni.Írország,Alaszka,Skócia hallatán úgy érzem,rossz helyen vagyok itt,el kell mennem messze,az említett vidékekre.Szinte fizikai fájdalmat érzek,ha belegondolok,talán soha nem fog ez megtörténni velem.Sokszor túl komoly vagyok,mondják szigorú.Sok energiámba telik nem elmondani a nem kérdezett véleményem.Határozott,és elbűvölő vagyok.Az emberek nem feltétlen szeretnek,-mert néha igen arrogáns,talán kioktató vagyok-de tisztelnek.Írtózom attól,hogy középszerű legyek.-A sérelmeimet nagyon őrzöm magamban,nem is akarom elfelejteni őket.Színeim:barna,fekete,szürkészöld.Magas,egyenes- sőt gőgösen egyenes -tartású vagyok.Rengeteg szeretet van bennem,de csak az esendők és a szeretteim felé mutatom ki...és Te?
2009. dec. 17. 15:15
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%

"Imádok előadást tartani másoknak"

"Írtózom attól,hogy középszerű legyek"

Ez nem igaz a férjemre, de a többi....

Összefoglalva, kissé kocska:-)

Bocsi

2009. dec. 17. 15:18
 2/43 anonim ***** válasza:
illetve kocka
2009. dec. 17. 15:18
 3/43 anonim válasza:
100%
Barátnőm is nyilas és rá is jellemző néhány ezek közül. Én bika vagyok.
2009. dec. 17. 15:22
 4/43 anonim ***** válasza:
86%

á, én nekem eddigi tapasztalataim a nyilasokkal nem voltak túl jók. egyik nyilas jegyben született osztálytársamat (lányt) "mutatom be":

ő bunkó, lusta, senki sem szívesen beszél vele, ápolatlan, mindig késik, sohasem érkezik sehová sem időbe, ha egyáltalán a megbeszélt eseményre odajön. barátai alig vannak, állandóan legyezget a kezével mint egy bolond, és úgy festi magát mint egy ördög. :D

meg még sorolhatnám..

2009. dec. 17. 15:23
 5/43 anonim ***** válasza:
szerintem borzalmasak vagytok.
2009. dec. 17. 15:25
 6/43 anonim ***** válasza:
Én nyilas nő vagyok, de az első mondatot kivéve semmi nem igaz rám. Illetve már nem. Fiatalkoromban még érdekeltek az ilyen dolgok, de kinőttem. Ha foglalkoztat az asztrológia, ne általánosíts, az, hogy nyilas, csak a napjegyedet adja meg, azon kívül még rengeteg más van.
2009. dec. 17. 15:30
 7/43 A kérdező kommentje:
..."kissé kocka"Ez nagyon találó:))Szép nőnek tartanak,de a vonásaim szerintem határozottak,amit lágyítanom kell.Cipőben csak a kockaorrú,semmi lekerekítés vagy csúcsos.Semmi rózsaszín,útálom a pirosat is.Firkálás is-pld. telefnálás közben- szigorúan kocka jellegű:)))(Viszont ha egyedül vagyok,mélyen megérint a segítségre szorulók sorsa,sírok mások nyomorúsága miatt.)
2009. dec. 17. 15:36
 8/43 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy Nyilas lányt,egy hülye nagyképű stréber majom,folyton okoskodott órán is,mindenki utálta az osztályba.Meg így te is eléggé el vagy szállva magadtól,de ezt te is tudod,mert az írásodból kiderül.Eléggé maximalisták is általában,de szerintem azt is csak azért,hogy minél nagyképűbbek lehessenek,hogy azzal is kérkedhessnek,mennyire okosak.Szóval én nem igazán vagyok oda értük.(Nekem Nyilas az aszendensem:S:S)
2009. dec. 17. 15:36
 9/43 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem a kérdező totál el van ájulva magától (ne sértődj meg kérlek, mint nyilas nő társad mondom), és ezzel a kérdéssel is magát akarja igazolni. "Ugye tényleg szép, okos és kedves vagyok?" kb. ennyi a lényege.
2009. dec. 17. 15:39
 10/43 anonim ***** válasza:
100%

A húgom nyilas nő de semmi nem jellemző rá amit írtál.Talán csak az ,hogy szeretne mindenkinek megfelelni.Egyébként én a húgomat mint nyilas így jellemezném:

Fontos a család nekik,jó család anyák akik önzetlenül és odaadóan szeretik gyermeküket.

Befolyásolható,és érzékeny.Mivel mindenkinek szeretne megfelelni,így könnyen becsapható,irányítható.Becsületes,és nagyon jó szívű.Alapjáratban egy vidám természetű ember aki szeret másokat is megnevettetni.Nem kalandvágyó,inkább ragaszkodik a megszokott dolgaihoz.Ami a lényeg.Nagyon ragaszkodik azokhoz akik számára fontosak!Legyen az gyermek,testvér,szülő vagy férj...

Az én húgom mint nyilas ilyen,és én is nagyon szeretem őt.

(én ikrek vagyok a nővérem vízöntő vagyis 3 különböző egyéniség)

2009. dec. 17. 15:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!