Milyenek is vagyunk, mi nyilas jegyben született nők?
"Imádok előadást tartani másoknak"
"Írtózom attól,hogy középszerű legyek"
Ez nem igaz a férjemre, de a többi....
Összefoglalva, kissé kocska:-)
Bocsi
á, én nekem eddigi tapasztalataim a nyilasokkal nem voltak túl jók. egyik nyilas jegyben született osztálytársamat (lányt) "mutatom be":
ő bunkó, lusta, senki sem szívesen beszél vele, ápolatlan, mindig késik, sohasem érkezik sehová sem időbe, ha egyáltalán a megbeszélt eseményre odajön. barátai alig vannak, állandóan legyezget a kezével mint egy bolond, és úgy festi magát mint egy ördög. :D
meg még sorolhatnám..
A húgom nyilas nő de semmi nem jellemző rá amit írtál.Talán csak az ,hogy szeretne mindenkinek megfelelni.Egyébként én a húgomat mint nyilas így jellemezném:
Fontos a család nekik,jó család anyák akik önzetlenül és odaadóan szeretik gyermeküket.
Befolyásolható,és érzékeny.Mivel mindenkinek szeretne megfelelni,így könnyen becsapható,irányítható.Becsületes,és nagyon jó szívű.Alapjáratban egy vidám természetű ember aki szeret másokat is megnevettetni.Nem kalandvágyó,inkább ragaszkodik a megszokott dolgaihoz.Ami a lényeg.Nagyon ragaszkodik azokhoz akik számára fontosak!Legyen az gyermek,testvér,szülő vagy férj...
Az én húgom mint nyilas ilyen,és én is nagyon szeretem őt.
(én ikrek vagyok a nővérem vízöntő vagyis 3 különböző egyéniség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!