Párkapcsolat nélkül félember vagyok?
Figyelt kérdés
Sikertelen kapcsolatok után arra jutottam, hogy alkalmatlan vagyok a párkapcsolatra. Az ember társas lény, családot alapít, gyereket nevel, de nem muszáj mindenkinek ezt megvalósítani. Mit gondoltok?2014. márc. 15. 22:36
11/13 anonim válasza:
Ezt neked kell eldönteni h h érzed jól magad én pl 25 vagyok. Ellenben eszem ágában sincs párkapcsolatot kialakítani.
Pedig nem vok ronda és volt h ajánlatot is kaptam.
De nekem jó így és nem vagyok félember.
12/13 anonim válasza:
"Ha a kérdésemből valaki lebszikusságot olvas ki, az a válaszolóról szól."
Figyelj, én segítségképpen írtam be a válaszomat. De tudod ismertem olyan nőt is, aki arra is visszatámadott, hogy "Jó napot kívánok". Ez például nem egy olyan tulajdonság amit sokáig el lehet viselni.
13/13 anonim válasza:
a végén az igazság!
"de nem muszáj mindenkinek ezt megvalósítani."
Én pl nem akarok ilyen életet, mert ez sablonos. Valami új kell, énem a birkacsapatot követni.
"Párkapcsolat nélkül félember vagyok?"
Ez viszont nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!