Párkapcsolat nélkül félember vagyok?
Ne olvass nőmagazinokat, azok vannak tele ilyen marhaságokkal.
Igen, az ember társas lény, de a társaság nem feltétlenül és muszájból és azonnal a párkapcsolatot jelenti.
Ha meg görcsösen keresel párt, annál rosszabb, mert szinte nem is élsz, csak a párkeresésből áll az életed, annak meg semmi értelme.
Szerintem ne zárkózz el a lehetőségtől, de ne ezen járjon az agyad folyton.
Hogy igazad van abban, h nem muszáj mindenkinek ezt megvalósítania. Vannak akik így tesznek, vannak akik nem, akik nem azoknak is lehet teljes, boldog életük.
Viszont, ettől még ne add fel a reményt és én még így ismeretlenül is merem állítani, h az eddigi sikertelenségeidnek NEM CSAK TE vagy az oka.
A férfiakhoz vonzódom. Ha a kérdésemből valaki lebszikusságot olvas ki, az a válaszolóról szól. Nőies nő vagyok, sem túl sok, sem túl kevés kapcsolattal. A szakmám is nőies. A férfiak gyakran félreértik a kedvességem és ajánlatokat kapok. A kérdés hangsúlya a kapcsolat sikertelenségén és a jövőképen volt és nem az identitásomon.
Nem keresek görcsösen. Szeretnék változtatni a helyzeten és siránkozni. Csak nem tudom, hogyan. Van a társadalomban egy elvárás, hogy egy bizonyos korig alapítson az ember családot, nőknél előbb, férfiaknál kicsit később. De ahogy mondják, akinek addig nem sikerül, azzal baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!