Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Párkapcsolat nélkül félember...

Párkapcsolat nélkül félember vagyok?

Figyelt kérdés
Sikertelen kapcsolatok után arra jutottam, hogy alkalmatlan vagyok a párkapcsolatra. Az ember társas lény, családot alapít, gyereket nevel, de nem muszáj mindenkinek ezt megvalósítani. Mit gondoltok?
2014. márc. 15. 22:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Férfi, nő?
2014. márc. 15. 22:40
 2/13 A kérdező kommentje:
28n
2014. márc. 15. 22:42
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne olvass nőmagazinokat, azok vannak tele ilyen marhaságokkal.

Igen, az ember társas lény, de a társaság nem feltétlenül és muszájból és azonnal a párkapcsolatot jelenti.

Ha meg görcsösen keresel párt, annál rosszabb, mert szinte nem is élsz, csak a párkeresésből áll az életed, annak meg semmi értelme.

Szerintem ne zárkózz el a lehetőségtől, de ne ezen járjon az agyad folyton.

2014. márc. 15. 22:42
 4/13 My Conserve ***** válasza:
63%
Kapcsolat nélkül is lehet jó életed, de kapcsolatban a legjobb. Ez olyan, mint a négycsillagos és az ötcsillagos éttermek közti különbség. A négycsillagosban is jól főznek, de ha lehetőséged van az ötcsillagosba menni, akkor miért ne tennéd?
2014. márc. 15. 23:11
 5/13 anonim ***** válasza:
93%
Ne aggódj, én is alkalmatlan vagyok rá.
2014. márc. 15. 23:28
 6/13 anonim ***** válasza:
nem
2014. márc. 15. 23:43
 7/13 anonim válasza:

Hogy igazad van abban, h nem muszáj mindenkinek ezt megvalósítania. Vannak akik így tesznek, vannak akik nem, akik nem azoknak is lehet teljes, boldog életük.

Viszont, ettől még ne add fel a reményt és én még így ismeretlenül is merem állítani, h az eddigi sikertelenségeidnek NEM CSAK TE vagy az oka.

2014. márc. 15. 23:48
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
A nőkhöz vonzódsz?
2014. márc. 16. 01:01
 9/13 anonim ***** válasza:
Két ismerősöm is van aki 20 év után, több - az egyiknél rengeteg - férfi után jöttek rá, vagy inkább vallották be maguknak hogy leszbikusok. Az egyikük barátnője ráadásul már tinikorában megmondta, hogy szerinte az, és hát finoman szólva tényleg voltak jelek. Nekem a másik nő se okozott túl nagy meglepetést, amikor elmondta. Nem mondom, hogy a kérdező feltétlen leszbikus, de jobban jár ha ezt a lehetőséget is őszintén végiggondolja.
2014. márc. 16. 11:35
 10/13 A kérdező kommentje:

A férfiakhoz vonzódom. Ha a kérdésemből valaki lebszikusságot olvas ki, az a válaszolóról szól. Nőies nő vagyok, sem túl sok, sem túl kevés kapcsolattal. A szakmám is nőies. A férfiak gyakran félreértik a kedvességem és ajánlatokat kapok. A kérdés hangsúlya a kapcsolat sikertelenségén és a jövőképen volt és nem az identitásomon.

Nem keresek görcsösen. Szeretnék változtatni a helyzeten és siránkozni. Csak nem tudom, hogyan. Van a társadalomban egy elvárás, hogy egy bizonyos korig alapítson az ember családot, nőknél előbb, férfiaknál kicsit később. De ahogy mondják, akinek addig nem sikerül, azzal baj van.

2014. márc. 16. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!