Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van itt köztetek elektív mutista?

Van itt köztetek elektív mutista?

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 21:01
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:

Valószínűleg én is mutista vagyok, csak a családommal tudok beszélni normálisan, amúgy nagyon meg kell erőltetnem magam hogy egy szót is kinyögjek. Amikor voltak barátaim velük is könnyen beszéltem, sajna már egy sincs... Oszt. társaimmal sose beszélek, lenéz és kiröhög mindenki. Egyetlen emberhez próbáltam meg közeledni, de ő visszautasította a közeledésem. Szar így az élet, elég depressziós is vagyok. Egyik tanáromnak elmondtam, de ő nem hiszi el hogy ez a bajom, azt mondta menjek oda és beszéljek másokkal. Na de pont ez nem megy...

18/F

2010. jan. 30. 14:06
 32/38 anonim válasza:
Utolsónak: Én nagyon szívesen beszélnék veled, ha gondolod írj privit! ;)
2010. jan. 30. 15:30
 33/38 A kérdező kommentje:
én is szívesen beszélgetnék az utolsó előtti író fiúval ;)
2010. jan. 30. 16:04
 34/38 anonim válasza:
15:30 vagyok. A kérdező is írhat privit! ;)
2010. febr. 2. 20:09
 35/38 anonim ***** válasza:

17 éves koromig én is ilyen voltam, de aztán kinőttem és persze egy nagyon jó igaz barátom segítsége, hozzám viszonyulása megoldotta ezt a problémám.

Azóta teljesen rendben vagyok.:)

Szerintem biztos kinövöd te is.:)

21/L

2010. ápr. 1. 16:04
 36/38 A kérdező kommentje:
h nőtted ki?mennyi idő alatt? *.*
2010. ápr. 5. 16:36
 37/38 anonim válasza:

nekem is ez a bajom, de nekem már nagggyon durva: 5 éve SENKIVEL se beszélek (csak tök idegeneknek mondok néha pár szót ha kérdeznek valamit, és aztán soha többet nem látom öket) és hnap mek megint pszichiátriára xD

mindenki azt mondta hogy bele fogok bolondulni és téll kezd igy lenni, már majnem 1 éve nem tudok aludni káb.szerek nélkül

13/L

2010. aug. 9. 01:50
 38/38 A kérdező kommentje:
utolsó:hát ezt nem nagyon tudom elhinni...
2010. aug. 9. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!