Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vannak köztetek olyanok, akik...

Vannak köztetek olyanok, akik nagyon jól tudnak énekelni?

Figyelt kérdés
itt nem az olyan válaszokra várnék, akik max eldúdolni tudják a "bocibocitarkát", hanem úgy komolyan :)
2009. aug. 31. 13:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
eész jól éneklek, a boldogság gyere haza c. dal nagyon jól!
2009. aug. 31. 13:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnék egoista lenni:D de úgy érzem hogy egész jó a hangom:)
2009. aug. 31. 13:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én angolul is tok énekelni számokat tudom a szövegüket a neten nézem Give it to me, Just dance, I kissed a girl,stb... A suliba is szoktam énekelni és körbeálltak szeretik ha éneklek kissé túl is volt mikor örökké követtek

alig tudtam őket lerázni.

2009. aug. 31. 13:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok én is többet éneklek angolul:)
2009. aug. 31. 15:01
 5/8 anonim ***** válasza:

én mostmár 10 éve leszek énekkaros iskolában.

voltam 2szer népdaléneklő versenyen is suliba. egyszer 4en voltunk együtt akkor elsők egyszer meg egyedül voltam, akkor 2. lettem.

énekkarral elvittük az egyik első helyezést az évben egy budapesti versenyen, és több versenyt is megnyertünk már. továbbá voltunk külföldön, és minden évben van karácsonyi koncertünk, ill. mindig felléptünk Zeneakadémián.

elvileg jól énekelek:$

2009. aug. 31. 21:52
 6/8 anonim ***** válasza:

énse akarok nagyon egoista lenni de elég jól énekelek..vannak nagyon magas hangok amiket nem tudok kiénekelni de azt leszámitva elég jóó a hangom :D

13/l

2009. aug. 31. 22:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is elég jol tudok.

2szer nyertem országos népdalénekversenyt,meg ijen karaoke-kat.

Alapbol nagyon szeretek.Szívesen énekelgetek itthon is magyart illetve külföldi számokat is.

2009. szept. 1. 18:59
 8/8 A kérdező kommentje:
gratulálok nektek ^^ én is szeretek énekelni, és jól is megy, jó látni, h sokan vannak ezzel ugyanígy
2009. szept. 1. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!