Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van itt köztetek elektív mutista?

Van itt köztetek elektív mutista?

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 21:01
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

de jó lenne ha én is kinőném...de egyre rosszabb.

oké visszaigazoltalak

2009. dec. 14. 16:22
 22/38 anonim ***** válasza:
Ha jól sejtem a sok olvasás segíthet "kinőni" a legtöbb "enyhe tünetekkel" bírónak. A komolyabbaknál pedig az a kérdés, hogy mivel menti ki magát saját maga előtt az illető. Azaz ami a legtöbb pszichológiai "jelenség" esetén: miféle önbecsapás harcol az életben maradásáért már megint?
2009. dec. 14. 19:11
 23/38 anonim ***** válasza:
Szia! Én is szívesen beszélgetnék veled msn-en, ha gondolod, írj egy privit (én nem tudok közvetlenül)! Addig is szép napot Neked és a többi válaszolónak! :)
2009. dec. 15. 09:39
 24/38 A kérdező kommentje:

aki felvett msn-re,attól kérdezném,h kb.mikor szokott felvenni?

utolsónak:oké majd írok email-t

2009. dec. 18. 19:37
 25/38 A kérdező kommentje:
fent lenni* bocsi elírtam
2009. dec. 19. 13:53
 26/38 anonim válasza:
A sulinkban is van egy mutista leányzó, bár egyik tanár szerint autista, nekem viszont a gyógypedagógus mondta a másikat. Szótlanul áll a folyosón, és sosem neszél senkivel. Jó lenne megismerkedni vele, de nem hiszem, hogy hozzám szólna. :( Sokat olvastam erről a "kommunikációs zavarról", mert bele is akartam írni a szakdogámba, aztán végül autizmus, diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia és hiperaktivitás lettek a témáim.
2010. jan. 25. 17:25
 27/38 anonim ***** válasza:
Utolsó: Mármint te egyetemre jársz, és ott van ilyen lány? Akkor ő nem nőtte ki? És a tanulási eredményeit ez h befolyásolja, rosszabb jegyeket kap emiatt?
2010. jan. 25. 17:35
 28/38 anonim ***** válasza:
Kérdező: Én felvettelek msnre, de most nem nagyon tudok fenn lenni! De később majd leszek.
2010. jan. 25. 17:37
 29/38 A kérdező kommentje:

hát figyelj,egy próbát megér.még ha nem is szól hozzád,biztos örülne ha odamennél hozzá.

utolsónak:oké várlak

2010. jan. 25. 18:48
 30/38 anonim válasza:
17:35-nek válasz: Én OKJ-s képzésre járok, a lány azt hiszem gimnazista ugyanabban a suliban. Tulajdonképpen csak tavaly figyeltem fel rá, mikor a gyógypedagógushoz jártam anyagot gyűjteni a szakdolgozatomhoz. Úgy tudom, hogy jól tanul, csak nem beszélget az osztálytársaival. Azt nem tudom, hogy egy számára idegen ember szóra tudja-e bírni valahogy.
2010. jan. 25. 18:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!