Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van itt köztetek elektív mutista?

Van itt köztetek elektív mutista?

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 21:01
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
De ezt a kifejezést honnan vetted? Orvos mondta neked h ez vagy? Hogy nyilvánul meg ez nálad a mindennapokban?
2009. dec. 11. 21:10
 12/38 A kérdező kommentje:
igen....hát,ezt kicsit hosszú lenne leírni
2009. dec. 11. 21:30
 13/38 anonim válasza:
100%
szia! nekem is van egy ismerősöm, akinek szerintem ez a baja, vagyis az itt leírtak teljesen összefüggnek az ő személyiségével.... eddig senki sem tudta mi a baja, mindig kérdeztük tőle, de sose válaszolt rendesen, azt hittük valami nagy trauma érte és ezért ilyen iszonyatosan visszaúzódó, de kiderült, hogy otthon beszél, jobban mondva be nem áll a szája, és állítólag semmilyen rossz dolog nem érte kiskorában, meg hát a szülei sem úgynéznek ki...érdekes ezt most így megtudni, nem tudtam , hogy ez egy diagnosztizált betegség....mindig is érdekelt, hogy mit gondolhat rólam vagy épp a világról stb....vannak érzelmei? miért alakult ki ez nála? mi a célja ezzel, hogy nem beszél? mindig is foglalkoztattak ezek a kérdések vele kapcsolatban, és próbáltam is felé közeledni, de sajnos nem sikerült, egyáltalán nem szeretnne megnyílni felém, pedig nagyon sok éve ismerem...
2009. dec. 12. 00:19
 14/38 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Pedig örültem volna ha bővebben is írsz erről!
2009. dec. 12. 06:16
 15/38 A kérdező kommentje:

az utolsó előtti írónak:

az elektív mutisták nagyon is érzelmes és érzékeny emberek,legalábbis én az vagyok.Az hogy mitől alakul ki,nem lehet tudni....Legalábbis én nem tudom.

Nekik nincs céljuk azzal,hogy nem beszél,mert nagyon is akarnak beszélni,normális életet élni,csak hát nem megy nekik...

Az utolsónak:van msn-címed?

2009. dec. 12. 10:07
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nekem is ez a problémám. És nemtom mitől alakult ki. Szivesen beszélnék és elmondanám a véleményem az osztályba de egyszerűen nem megy és ideges leszek. Na jó azért néha sikerül kinyögnöm pár mnodatot de az is nehezemre esik. A barátaimmal laza vagyok és sokat tudok beszélni. De idegen helyen társaságba amikor körbe kell ülni és mindenkinek mondania kell valamit akkor nagyon nagyon ideges leszek. Lehet valahogy kinőni ezt a betegséget?
2009. dec. 13. 14:03
 17/38 anonim ***** válasza:
Van msn-em,és szívesen fel is vennélek, ide nyilvánosan nem írom ki de ha gondolod akkor küldd el emailben a te címedet: gyujtemenyem1@gmail.com - ra, és felveszlek!
2009. dec. 13. 15:56
 18/38 A kérdező kommentje:

köszi elküldtem.

nem tudom,h ki lehet-e nőni...

2009. dec. 13. 17:07
 19/38 anonim ***** válasza:
A leirtak alapján én is az lehettem, kb. 11-12 éves koromig és kinőttem. most 17/L vagyok
2009. dec. 14. 13:29
 20/38 anonim ***** válasza:
Felvettelek!
2009. dec. 14. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!